2777
2789
اخه شنیدم پوست بچه رو سیاه میکنه خیلی دلم چایی میخواد چندماهه نخوردم😢

وا چه چیزا منکه روزی چن استکان میخورم از اولم میخوردم این‌چیزا چرته خودت مگه سیاهی مامانت چای نمیخورده اصلا😐😐

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
وای دو هفتس روزی دوبسته میخورم دست خودم نیس 😭😭😭😭

خیلی کار بدی میکنی😠😠😠

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خب غربالگری همه چی را نشون میده ؟؟؟ نوشته بود یه جا اضطراب و استرس مادر باعث میشه بچه زبونم لال ...

اووه توام بیخیال بابا جاری بزرگه من تو بارداریش انقد حرص میخورد از دست پسر بزرگش خدا میدونه...الان پسرش صحیح و سالمه بلبل زبونم هس فقط یکم ریزع میزه اس

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من روزي سه ليوان شير و يه پياله ماست ميخوردم

يه روز درميون تخم مرغ

روزي سه تا گردو

وعده نهارم برنجي بود

هر روز حتما يه ليوان اب پرتغال رو. ميخوردم

عصرها هم ميوه ميخوردم

شب ها يه ساندويچ كوچيك كباب يا مرغ ميخوردم

دوازده كيلو وزن اضافه كردم تو بارداري و بچه ام موقع تولد سه و نيم بود وزنش

https://t.me/joinchat/BZHryVBldvwUTtUNsKu9bw

گروه حامله ها و نی نی دارها و اقدامی ها

حرفهای بی ادبی ممنوع 

ورود آقا ممنوع ❌⛔️📛⛔️ اصلا آقا وارد نشه 

موقع ورود اصل بدین (معرفی کنید)

این مهمه👇👇👇

🔴🔴🔴لطفا هرکس اومد فعالیت کنه وگرنه بدون استسنا ریمو میشه🔴🔴🔴

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت
وزنش کم نبود؟

من خرما میخورم الان وارد دو ماهگی شدم  ناشتا عناب میخورم ...از کتاب ریحانه بهشتی ک اینارو نوشته

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بادوم و مویز و گردو  رو هر روز بخور

گردو دو تا صبحانه با پنیر

بادوم ۱۴ عدد.

مویز ۲۱ عدد

حتما بشمر و بخور خیلی تاثیر داره

میوه و سبزیجات هر روز

ماهی و میگو هفته ای یا دو هفته ای یه بار

شیر و ماست هروز

خرما ۱ یا ۳ یا ۵ یا ۷ یا ۹ عدد کلا به تعداد فرد

من زیاد ماهی میخورم ولی به اصرار همسری چون ماهی دوست ندارم همین الانم همسری داره ماهی درست میکنه

سبزی رو در روزحدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم میخورم

میوه رو کمی میخورم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤