2777
2789
عنوان

بارداری و تغذیه

136 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من واسه اولین بار برای بارداری اقدام کردم . 7 روز دیگه موعد پریودیمه ! از دیروز هم حالتهای پریودی رو دارم..مخصوصا زیر دلم درد میگیره

الان سوالم اینه ک من نمیدونم باردارم یا نه.باید تغذیه رو رعایت کنم ..مثلا خوندم گشنیز و شنبلیله واسه بارداری خوب نیست .ولی امروز قلیه ماهی درست کردم(سبزی قلیه ماهی هم ک گشنیز و شنبلیله هست)

واسه مزه گرفتن اندازه 2 قاشقشو خوردم ... واسه ناهار هم پشیمون شدم ازش بخورم ترسیدم ...الان کمرم و تخمدون سمت چپم درد میکنه و تیر میکشه!

نمیدونم ادامه همون دردایی هست ک قبلا داشتم

یا بخاطر شنبلیله و گشنیزی بوده ک خوردم !!! البته میدونم درصدش کمه ولی دوس دارم از تجربیاتتون بگید یکم دلشوره دارم

اب هویج چطور ! 

اصلا درسته اینقد حساس باشم در صورتی ک نمیدونم باردارم یا نه !

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

خخخ

باردارم باشی اینقدر لازم نیست رعایت کنی

آخه با دوتا قاشق.....

چی بگم والا

اون که ضرر داره روزی یه کیلو خالی خالی بخوری رو میگن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خخخ باردارم باشی اینقدر لازم نیست رعایت کنی آخه با دوتا قاشق..... چی بگم والا اون که ضرر داره رو ...

😂😂😂

اخه کمرم داره میشکنه ...درد دارم ..بلافاصله بعد مزه کردن هم اومد سراغم ..خب ادم شک میکنه !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 اخه کمرم داره میشکنه ...درد دارم ..بلافاصله بعد مزه کردن هم اومد سراغم ..خب ادم شک میکنه !!

😅😅نه شک نکن

یا تلقینی بوده یا شانسی اونموقع دردت بیشتر شده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آهان راستی توی اولین اقدامت هم زیاد منتظر نباش باردار بشی 

معمولا اولین بار نمیگیره

البته انشااله که زود باردار بشی

😅😅نه شک نکن یا تلقینی بوده یا شانسی اونموقع دردت بیشتر شده

الان دوساعت گذشته درد دارم ....واسه چیز دیگه ایه لابد    

مرسی 🌹

آهان راستی توی اولین اقدامت هم زیاد منتظر نباش باردار بشی  معمولا اولین بار نمیگیره البته انش ...

کاش بگیره😢😢 ... خیلی امیدوارم

چون خودم و شوهرم تموم ازمایشای لازم رو دادیم ...مشکلی نبود !!

کاش بگیره😢😢 ... خیلی امیدوارم چون خودم و شوهرم تموم ازمایشای لازم رو دادیم ...مشکلی نبود !!

انشاءاله