2777
2789

من شهرستان جدا از خانوادم زندگی میکنم

چند ماه یه بار وقت میشه بیام چون مشغله ام خیلییی زیاده

حالا الان اومدم دو سه روز بمونم،بیشترم واسه مراسمی که مربوط به نامزد داداشم بود اومدم

امروز رفتیم و زود برگشتیم

نامزدشم با ما اومد خونه ی بابام

بعد با همچیییین سیاستی بعد یه ربع که نشستند خونه بابام،داداشمو ورداشت برد خونه باباش که دهن من باز موند

فکر کنم فعلا هم اینوری نیان

منم همین یه دونه داداشو دارم ،حالا بعد چند وقت اومدم تنها موندیم با دخملم!!!

اونها پنج شش تا بچه هستن

ته بی معرفته داداش 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توم بهش با خنده میگفتی کجا من بعد مدتها اومدم داداشم میدزدی اینطوری نه داداشت میرفت نه اون ناراحت میشد

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

ببخشید ولی به نظرم وقتی آدم ازدواج میکنه اولویت اولش همسرشه دیگه شاید خونه باباتون راحت نیست زن داداشت یا دوست نداره فعلا تا ازدواج زیاد بمونه شاید از طرف خونوادش بهش فشار میارن که نری بمونی یا کلی احتمال دیگه در کل من حق رو به زن داداشتون میدم. 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
عزیزم خیلی دوستانه و صمیمی به زن داداشت بگو من بعد کلی اومدم دلم برا داداشم و شما خیلی تنگ شده لطفا ...

هرگز خودمو کوچیک نمیکنم،اما دیگه باید قید این داداشو زد گویا

عروس خوبی نصیبمون نشده ظاهرا