2777
2789
عنوان

پیدا کردن شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 6661 بازدید | 41 پست
دور از جونت عزیزم الان همه همینن دگ بخدا میان درمانگاه یه سرم به زنشون میزنن همون رو تخت میخوان ز ...

من شوهرم میگه همه چیز من پدر و مادرم هستم به جز اونا نه به کسی محبت میکنم نه وقت میزارم نه چیز دیگه حتی به من و دخترم. نه میزاره برم دانشگاه نه سر کار نه خونه فامیل نه کلاس خیاطی نه گردش کلا هیچ جا به جز فامیلای خودش خسته شدم دیگه

خب ببین مثلا عمو عمه خاله دختر خاله.دوروبریا یه مشکلی دارن تو محصول رو میبینی میگی فلانی این محصول عالیه استفاده کردن راضی بودن.میخوای بعد سفارش میدی سودتو میگیری.حالا نمیدونم شرایطت چیه اگه همینم نمیتونی خیلی شرایط سخت میشه بعدم کسی الان نمیتونه بهت بگه حتما بعد طلاق میری سر این کار سر اون کار تو از الان باید امادگی داشته باشی.خواستی من ادرس کانال بهت میدم محصولات رو ببین.یه نگاه بکن ببین دورو برت کسی احتیاج داره.ولی در سکوت پیش شوهرت لو نده یا به دورو برت بفهمون پیش شوهرت نگن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین مثلا عمو عمه خاله دختر خاله.دوروبریا یه مشکلی دارن تو محصول رو میبینی میگی فلانی این محصول ع ...

نه عزیزم این کارو نمیتونم مرسی. آخه میدونم نمیتونم بعد شرمنده میشم نمیخوام الکی قول بدم مرسی.

نه عزیزم این کارو نمیتونم مرسی. آخه میدونم نمیتونم بعد شرمنده میشم نمیخوام الکی قول بدم مرسی.

عیبی نداره عزیز یه پیشنهاد بود.ولی با این شرایط نمیتونی جدا بشی.وقتی جدا بشی حالا تا کار پیدا کنی تا راه بیوفتی.یا باید اول یه پشتیبانه مالی پیدا کنی بدونی یکی هواتو داره مثل پدر مادر برادر خواهر.بعد حرف جدایی بزنی اونطوری اگه یهو بدون هیچ پشتیبانی بگی طلاق با این اخلاقی که تو میگی از خونه بزنی بیرون بعد پناهی نداشته باشی باید برگردی پیشش از قبل بیشتر بهت توهین میکنه بیشتر اذیتت میکنه چون میفهمه پناهی نداری 

عیبی نداره عزیز یه پیشنهاد بود.ولی با این شرایط نمیتونی جدا بشی.وقتی جدا بشی حالا تا کار پیدا کنی تا ...

آره برادرام هستن اونا حتی نمیزارن کار کنم خودشون میگم اگه طلاق بگیری نمیزاریم کار کنی باید درستو ادامه بدی بعد یه شغل خوب پیدا کنی اونا خیلی مهربون و خوب هستن ولی من نمخوام برا اونا دردسر بشم میخوام رو پای خودم وایسم.اونا وضعشون هم خوبه. نمیدونم والا گیج موندم

سلام اگه دوست دارید در خانه درامد کسب کنید خیلی راحت میتونید از طریق لینک زیر اقدام کنیدابتدا وارد لینک 

https://umamoney.space/5283151969204/

شوید بعد گزینه Registration رو بزنید و ثبت نام کنید بعد از ان روی start watching payd ads بزنید این مرحله به شما یک کد چهار رقمی رو نشون میده ک باید اون رو وارد کنید و ادامه یعنی continu رو بزنید با این کار یعنی باهر بار وارد کردن کد ۴ رقمی ده سنت ب موجودی شما اضافه میشه ک در روز میتونید بالغ بر پنجاه دلار کسب درامد کنید.

من شوهرم میگه همه چیز من پدر و مادرم هستم به جز اونا نه به کسی محبت میکنم نه وقت میزارم نه چیز دیگه ...

دقیقا عین شوهر عوضی من

میگفت خانواده من مادر و پدر بعد برادرو خواهر بعد فامیل نزدیکم

نهایتا تو و دخترم

انقدر خانواده اش غرق محبتش می کردن میگفت محبت تو اصلا به چشم نمیاد

بعد رفت بیرون دنبال محبت با این و اون

اینا یه مشت عوضین

باور نکن حرفاش رو

❤خدایا شکرت

من از روش اینترنتی کسب درامد میکنم خیلیم راضیم چون نه جایی میرم نه سرمایه گذاشتم نه زحمت میکشم در واقع از وقتهای مرده دارم درآمد زایی میکنم این روش خیلی راحت و پیش پا افتاده س و همه میتونن انجام بدن فقط با گوشی موبایل امکان پذیره اینم لینکش واسه شما عزیزانhttps://opizo.com/jb35Tm

آره برادرام هستن اونا حتی نمیزارن کار کنم خودشون میگم اگه طلاق بگیری نمیزاریم کار کنی باید درستو ادا ...

دوست عزیز من تازه تایپیک شمارو خوندم کنجکاو شدم بدونم زندگیتون بکجا رسید عزیز 

دوست داشتم بهت بگم زندگیتو بساز شوهرتو بساز چون منم این مشکلاتو داشتم ولی با کمک خدا ساختمش طلاق آخرین راهه و سخت ترین راه فعلا سعی کن بسازیش اول از همه از معجزه سوره مزمل یاسین شروع کنی جله شو که تموم کردی میفهمی شوهرت یکی دیگه شده حتی یه سرچ بکنی میبینی بچعهای نی نی سایت چقدر نتیجه گرفتن ازش بعد بروچله های دیگه

سلام گلم اگر کاری میخوایی که دور کاری داشته باشه و بتونی ازش درآمد خوب در بیاری و اختیار شغل خودت رو  داشته باشی، باید اول آموزش اون حرفه رو ببینی .

من خودم توو این چالش  قرار گرفتم با وجود دخترم  و چون بکارای هنری هم علاقه داشتم یه چند جا تحقیق کردم و چند تا کلیپ توو اینستا و آپارات دید م ، که صحبت های استاد پور ایمانی خیلی منو جذب کرد و با شماره تلفن آکادمیشون که توو سایتشون بودتماس  گرفتم و مشاوره ی تلفنی و حضوری که با تیمشون گرفتم کافی بود که به راهنمایی هاشون گوش بدم تا  ب الان که طراح جواهرات هستم و تنها هزینه ی ای هم که  داشت  ، فقط شهریه ی دوره ها بود و یه لپ تاپ که اونم اگر نداشته باشی میتونی طراحی دستی آموزش ببینی عزیزم .من آدرس سایت و اینستاشون و شماره های آکادمیشون رو میزارم خودت که تحقیق کن و اگر هم بتونی که یه وقت مشاوره ی تلفنی هم شده ، بگیری ازشون میدونم مثل من راه و  روش پول سازی رو  پیدا میکنی مخصوصا که شرایطت مشابهه شرایط منه

www.salarpurimani.com

salar.purimani@

88886994

09120037452