2777
2789
عنوان

پیدا کردن شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 6661 بازدید | 41 پست

عزیزم اگه ارده ات خوبه میتونی مشتری واسه فروختن محصول یه برند خوب پیدا کنی بهم بگو شماره تل میدم اونجا راحت صحبت کنیم.محصولات فوراور لیوینگ امریکا هستش که از دبی وارد میشه.حالا من بهت توضیحات رو میدم.اولش شاید سودش کم به نظر بیاد ولی بعدش کم کم خوب میشه.البته این محصولات به قیمتش به درهم هستش.دیگه فکرشو بکن ارز هی میره بالا سودتم میره بالا

آخه میگم مهریه م رو ببخشم تا دخترمو به من بده

اشتباه می کنی

این اشتباه تمام خانم های ترسوی سرزمین منه

من هم مهرمو گرفتم

هم بابت نفقه طلاقمو گرفتم

هم بچم رو خودش دودستی تقدیم کرد

هم به خاک سیاه نشوندمش

هم به گه خوردن افتاد اومد دنبالم

رو پای خودتون وایسید

توروخدا انقد ضعیف نباشید

بخدا خدایی هست

کمکتون می کنه

اگه طرف نیتش بد باشه و شما خیر

قسم میخورم عین حقیقته

من رفتم تزریقات دوره دیدم

الان درمانگاه کار می کنم.دخترمم سه سالشه با خودم میبرم سرکار

خدا با حقه

شک نکن دوست خوبم

❤خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

600 تا سکه

یه مقدارشو ببخش یه مقدارشو بگیر

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
عزیزم اگه ارده ات خوبه میتونی مشتری واسه فروختن محصول یه برند خوب پیدا کنی بهم بگو شماره تل میدم اون ...

آخه هنوز طلاق نگرفتم که میخوام ببینم میدونم خودم زندگیمو اداره کنم بعد

عزیز چجوری راضی شد بیاد طلاق بده 

راضی نشد

مهرمو داد

نفقه خودم و دخترم رو نتونست بده فرار کرد

یه طرفه طلاق گرفتم

انقد نترسید

زمان بر پر از دوندگی و زحمته

اما شدنیه

یه ذره تحمل داشته باشید

انقد جلو مردا ضعیف نباشید

بخدا هیچی نیستن

❤خدایا شکرت

راضی نشد مهرمو داد نفقه خودم و دخترم رو نتونست بده فرار کرد یه طرفه طلاق گرفتم انقد نترسید زمان ...

پس پول وکیل از کجا آوردی من به این چیزا فک میکنم خیلی میترسم 

پس پول وکیل از کجا آوردی من به این چیزا فک میکنم خیلی میترسم 

من هیچ وکیلی نداشتم

وکیل من خدای بزرگ و سماجت خودم بود

ترس مساوی با مرگ و ذلته

ادم باید جلوی حیوون های اجتماع دربیاد

❤خدایا شکرت

بلههههه شدنیه فقط یه ذره قانون باید بلد باشید من هیچ وکیلی هم نداشتم اما سمج بودم و پیگیر

من قبل از ازدواج رشته حقوق میخوندم 4 ترم خونده بودم که ازدواج کردم بعد شوهرم نذاشت ادامه بدم منه خاک بر سرهم قبول کردم فک کردم شوهر چه تهفه ای هست

آخه هنوز طلاق نگرفتم که میخوام ببینم میدونم خودم زندگیمو اداره کنم بعد

خب همین الانم میتونی شروع کنی مگه شوهرت نمیزاره کار کنی.اصلانم لازم نیست شوهرت بفهمه.کم کم کار کن پول جمع.این کاری که من میگم اونقدر کار بیرون خونه نمیخواد.ببین فوراور معمولا محصولات بهداشتی و درمانی داره.مثلا یکی خیلی مشکل تیرویید داره جایی اینکه کلی خرج دکتر کنه ما بهش یه پکیج میدم یه تومن خرج میکنه ولی راحت میشه.یا یکی از اقوامتون بچه اش رشد قدو وزنش ضعیفه مولتی ویتامین کیدز عالیه همه اشم موادش سبزیجاته.اگه تل داری بهت کانال بدم محصولات رو ببین.میتونی بشینی خونه کار کنی

من قبل از ازدواج رشته حقوق میخوندم 4 ترم خونده بودم که ازدواج کردم بعد شوهرم نذاشت ادامه بدم منه خاک ...

دور از جونت عزیزم

الان همه همینن دگ

بخدا میان درمانگاه یه سرم به زنشون میزنن

همون رو تخت میخوان زنه رو بکشن

داد میزنن

میبینم دگ

حیف خانم ها که انرژی و توانشون رو تو خونه این نره خرا میزارن

باید میرفت کار می کرد خرج درمانشم خودش میداد تا لال میشست اونجا شوهر عوضیش

❤خدایا شکرت