2777
2789
عنوان

کیا مثل من پول جهیزیه ندارن؟؟؟😭😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11716 بازدید | 88 پست
بنظر من دنبال کار بگرد بعد با یه مغازه دار اشنا صحبت کن واست فاکتور کالای ایرانی بزنه که بتونی وام ک ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم ببینم چیکار میتونم بکنم 

نه نداره.حتی قرار بود بیس تومن شیر بها بده ما رسممون اینه الان میگه ندارم 

پس وقتی خودش شیربها نمیده انتظار جهیزیه سنگینم نداشته باشه..خواهر منم ازدواجش افتاد تو دوره ای که بابام بی پول بود.حدود ۱و پونصد بهش داد اون موقع یه یخچال فریزر  و سرویس خواب و ظرف و ظروفش خرید...پول وامشونم بقیه وسایل خریدن...خیلیا شرایطشون مثل شماست...من خودم باید جهیزیه م بخرم چون شاغلم و بابام کمکم نخواهد کرد‌.‌‌..

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث توعم :(  بابام نداره. البته بخواد میتونه جور کنه برام ولی نمیکنه چرا ؟ چون مهریه من کمه. 14 سکه هست و اون لج کرده که چون مهریه کمه جهاز هم کمه. بحث و گفتگو هم نمیتونم کنم باهاش وگرنه لج میکنه همون چندر غاز م نمیده بهم. 

جهازمو دارم ذره ذره میخرم. توام برو سر کار اگه میتونی

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
برا خواهرم بهترین جهیزیه رو دادن من خیلی بد شانسم 

با همسرت ب توافق برسین نصف وسایل از تو نصف از اون چی میشه بلاخره زندگی اونم هس دیگه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منم مث توعم :(  بابام نداره. البته بخواد میتونه جور کنه برام ولی نمیکنه چرا ؟ چون مهریه من کمه. ...

کار نیس ک منم فعلا مدرکم دیپلمه فوق فوقش میگن بیا منشی باش ماهی۲۰۰اخه انصافه پول تاکسی نمیشه حتی

کار نیس ک منم فعلا مدرکم دیپلمه فوق فوقش میگن بیا منشی باش ماهی۲۰۰اخه انصافه پول تاکسی نمیشه حتی

نه بابا کجاهی ماهی ۲۰۰ ...من قبلن دنبال کار بودم کمش ۴۰۰ تومن بود پارسال 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
با همسرت ب توافق برسین نصف وسایل از تو نصف از اون چی میشه بلاخره زندگی اونم هس دیگه 

یخجالم با اونه با۲۰تومن پول یخجالو ک گفته میخره مونده پول ک زیر بار ۱۰تومنش رفته ولی چون بابام ی جا از دهنش در رفت ک ۱۰تومنشو نمیخام الان اونم میگه بابات خودش گفت بابامم اون موقع جو گیر شده بود 

یخجالم با اونه با۲۰تومن پول یخجالو ک گفته میخره مونده پول ک زیر بار ۱۰تومنش رفته ولی چون بابام ی جا ...

هووف 😩😩😩عزیزم انشالله بزودی پولت جور بشه