2777
2789
عنوان

خانوما لطفا کمک

156 بازدید | 27 پست

سلام.خانومای عزیز من مدتی هست همیشه احساس سرگیجه وتنگی نفس همراه تپش قلب دارم دکتر رفتم آزمایش دادم ولی چیزی دستگیر نشد اینم بگم دچار حمله های پانیک میشم.ولی این حالتا در طول روز هست یجورایی منو از زندگی عادی انداخته خسته شدم از این بی حالیها لطفا بهم بگین چیکار کنم چه دکتری برم.....؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

امروز هم احساس میکنم از داخل به صورتم فشار میاد ونفس کشیدن برام سخته.دیگه خسته شدم تروخدا دعا کنید خوب شم تو شهر غریب وغربت با یه بچه کوچیک خیلی سختمه....

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش تیروئید هم رفتی؟؟ بیحالی از اونه.

بله عزیزم نرمال بود

قرص ولبان بخور...ضد افسردگیه...از داروخونه بگیر . البته اول با یه دکتر مشورت کن.حال منو که خوب کرد. ...

تو شیردهی مشکلی نداره؟

عزیزم حتما حتما به یک روانپزشک مراجعه کن اصلا نگران نباش حملات پانیک قابل درمانه با پزشکت همکاری کن

تحت نظر هستم ولی بخاطر اینکه بچه شیر میدم دوز داروهام خیلی ضعیفن وانچنان تاثیری ندارن.بغیر حمله های پانیک در طول روزم دچار سرگیجه وتپش قلب وتنگی نفس میشم بیستر این نگرانم کرده

حمله های پانیک خیلی سخته شاید موقع مرگم اینهمه عذاب نکشم وراحت بمیرم ولی الان هر روز چند بار حمله بهم دست میده ومرگ جلو چشام میبینم

منم اینجوری ام

ولی بهش توجه نکرده بودم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

منم تیروئیدم نرماله

ولی این تپش قلبا تو سن من ک ۱۹ سالمه زیادیه

دوسالی هس اینجورم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
حمله های پانیک خیلی سخته شاید موقع مرگم اینهمه عذاب نکشم وراحت بمیرم ولی الان هر روز چند بار حمله به ...

من شدتش کمتره

بعضی روزا تپش قلب میگیره و به رگا سرم فشار میاره تا حدی ک چشام سیاهی میره و نفسم بالا نمیاد

ولی نمیدونستم میگن حمله های پانیک

علتش چیه؟

منم تیروئیدم نرماله ولی این تپش قلبا تو سن من ک ۱۹ سالمه زیادیه دوسالی هس اینجورم

منو از زندگی عادی انداخته فک کن همش سرگیجه داشته باشی وحس کنی همین الانه غش کنی.منکه روانی شدم راضیم همه دارو ندارم بدم فقط مریض نباشم .خدا هیچ بنده ای رو مریض نکنه حتی یه سرماخوردگی کوچولو

منو از زندگی عادی انداخته فک کن همش سرگیجه داشته باشی وحس کنی همین الانه غش کنی.منکه روانی شدم راضیم ...

ان شالله زودتر خوب میشی عزیزم

چند سالته؟

یعنی ممکنه برا منم بعدا شدتش مثل تو بشه