2777
2789
عنوان

خانوما لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 27 پست

پس منم حتما برم دکتر

همیشه تپش قلبم مث ادمای عادی نیس همیشه بالاس

یعنی مال منم میگن حمله های پانیک؟

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
تحت نظر هستم ولی بخاطر اینکه بچه شیر میدم دوز داروهام خیلی ضعیفن وانچنان تاثیری ندارن.بغیر حمله های ...

عزیزم این مساله دز رو به دکتر بگید چون پزشک هم باتوجه به شرایط شیردهی و....تنظیم دز رو انجام میده این حملات هم که گفتید مربوط به همین پانیک شما هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این مساله دز رو به دکتر بگید چون پزشک هم باتوجه به شرایط شیردهی و....تنظیم دز رو انجام میده ای ...

ممنون حتما با دکتر درمیون میذارم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
پس منم حتما برم دکتر همیشه تپش قلبم مث ادمای عادی نیس همیشه بالاس یعنی مال منم میگن حمله های پانیک ...

تپش قلب علتای مختلف داره همیشه مربوط به حمله های پانیک نیست که

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

عزیز دلم آزمایش ویتامین دی دادی؟ من یه مدت بود خیلی بیحال و خسته بودم که حتی نمیتونستم کارهای خونه رو انجام بدم. رفتم آزمایش دادم آزمایش دی خیلی پایین بود. بعد که دارو خوردم خوب خوب شدم

ماه من !                                                                         راستش را بخواهی دلم عجیب پیر شدن به پای تو را می‌خواهد ...  
نه عزیزم....هر تپش قلبی پانیک نیست

نمیدونم خیلی نگرانم بعضی وقتا ک نشستم هم این تپش قلب بی مورد میاد سراغم

میترسمم برم دکتر

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
عزیز دلم آزمایش ویتامین دی دادی؟ من یه مدت بود خیلی بیحال و خسته بودم که حتی نمیتونستم کارهای خونه ر ...

بله عزیزم ما منم کم بود الان دوماهه دارم دارو میخورم

ان شالله زودتر خوب میشی عزیزم چند سالته؟ یعنی ممکنه برا منم بعدا شدتش مثل تو بشه

من ۲۶ سالمه

نمیدونم خیلی نگرانم بعضی وقتا ک نشستم هم این تپش قلب بی مورد میاد سراغم میترسمم برم دکتر

برو دکتر ولی فک نکنم مال شما حمله پانیک باشه.حمله پانیک یجور وحشت زدگی هست تو نت یه سرچ کنید

برو دکتر ولی فک نکنم مال شما حمله پانیک باشه.حمله پانیک یجور وحشت زدگی هست تو نت یه سرچ کنید

اره سرچ کردم

ولی مشکوکم به نارسایی قلبی خیلی میترسم

اره سرچ کردم ولی مشکوکم به نارسایی قلبی خیلی میترسم

انشالله که همچین چیزی نیسن ولی حتما برو دکتر.من خودمم به نارسایی قلبی شک دارم چون حمله ها بیشتر از نیم ساعت طول نمیکشه که ولی من همیشه حالم بده