2777
2789

سلام خانمها من عروس خواهر شوهرم بعد دوسالبرا اولین بار میااد خونمون با خانواده شوهرم.برا جشن مدرسه رفتن دخترم اونو هم بگم که اونموقع شوهرم وخواهرش سر یه موضعیاختلاف داشتن مام فقط بخاطر اصرار اطرافیان رفتیم عروسیشون تو عروسی یکدفعه ای کادو بهشون دادیم ولی پشا نکردم دیگه البته اونام مقصر بودن الان موندم بیاین خونمون کادو بدم یا نه...خودشون واقعا هیچی بارشون نیست ...حتی وقتی مراسم عقد گرفتن با اینکه ما طبقه پایینشون بودیمم وشوهرم خونه نبود اصلا نخواستن باما ااشتی کنن مارو هم دعوت کنن یا لااقل یه بسته میوه بیارن برا دخترم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما كه هر عروسي اولين بار مياد خونمون كادو ميديم

حالا ميخواد پاگشا باشه يه به دليل ديگه بياد

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
ما كه هر عروسي اولين بار مياد خونمون كادو ميديم حالا ميخواد پاگشا باشه يه به دليل ديگه بياد

منم مامانمم این اخلاقو داره!بمن هم وقتی جاریم میخواست بیاد گفت هدیه تهیه کنم براش

شماهم اگه خیلی دلخوری نده بازبهترازاینکه هدیه ای بدی بدباشه چون عروسش واقعأیه آدم بیطرفه

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

عروس ک بار اول میاد باید کادو بدی.. خود اون عروس چه گناهی کرده.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑