سلام خانمها من عروس خواهر شوهرم بعد دوسالبرا اولین بار میااد خونمون با خانواده شوهرم.برا جشن مدرسه رفتن دخترم اونو هم بگم که اونموقع شوهرم وخواهرش سر یه موضعیاختلاف داشتن مام فقط بخاطر اصرار اطرافیان رفتیم عروسیشون تو عروسی یکدفعه ای کادو بهشون دادیم ولی پشا نکردم دیگه البته اونام مقصر بودن الان موندم بیاین خونمون کادو بدم یا نه...خودشون واقعا هیچی بارشون نیست ...حتی وقتی مراسم عقد گرفتن با اینکه ما طبقه پایینشون بودیمم وشوهرم خونه نبود اصلا نخواستن باما ااشتی کنن مارو هم دعوت کنن یا لااقل یه بسته میوه بیارن برا دخترم
عروس ک بار اول میاد باید کادو بدی.. خود اون عروس چه گناهی کرده..
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑