2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاین!استرس روز اول دانشگاه و خوابگاه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 10842 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشکام دور بود یه بار با داداشم موقع ثبت نام رفتم بعدش کلاسا از خیلی وقت بود شروع شده بود من هفته دوم سوم بود تازه میخاستم برم یه کفشه پاشنه بلنده سرمه ایه خوشگل با کیف نازه سرمه ای شلوار جینه خوشگله دمپا با یه مانتو که ازبالا تنگ بود بعد از کمر چین چین بود تا بالای زانو با مقنعه مشکی یادش بخیر لباسامو شب قبلش پوشبدم رو صندلی واستادم اخه ما اینه قدی نداشتیم بعد تیپمو دیدمو کلی ذوقیدم اخه خریده بودم واسه روزه اوله دانشگاه خلاصه فرداش شد 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
ترم اول بودیم  سخنرانی اساتید دانشگاه گفتن سوالی ندارید ؟؟؟ دختره بلند گفت کتابامون و ک ...

خداوندا😂😂😂😂😂😂

بچه دبستانی نبوده ک مدرسه بدن کتاباشو

از راهنمایی باید از بیرون میخریده کتاباشو دیگه😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
خیلی هم اعتماد ب نفس داشت 😂😂😂

الهی

گناه داشته ولی روز اول ضایع شه😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

قیز جون ادامشو بگوووو