من دانشکام دور بود یه بار با داداشم موقع ثبت نام رفتم بعدش کلاسا از خیلی وقت بود شروع شده بود من هفته دوم سوم بود تازه میخاستم برم یه کفشه پاشنه بلنده سرمه ایه خوشگل با کیف نازه سرمه ای شلوار جینه خوشگله دمپا با یه مانتو که ازبالا تنگ بود بعد از کمر چین چین بود تا بالای زانو با مقنعه مشکی یادش بخیر لباسامو شب قبلش پوشبدم رو صندلی واستادم اخه ما اینه قدی نداشتیم بعد تیپمو دیدمو کلی ذوقیدم اخه خریده بودم واسه روزه اوله دانشگاه خلاصه فرداش شد
ترم اول بودیم سخنرانی اساتید دانشگاه گفتن سوالی ندارید ؟؟؟ دختره بلند گفت کتابامون و ک ...
خداوندا😂😂😂😂😂😂
بچه دبستانی نبوده ک مدرسه بدن کتاباشو
از راهنمایی باید از بیرون میخریده کتاباشو دیگه😂😂😂
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔