2777
2789
عنوان

راز خوش اندامیتون رو بگیید.

1535 بازدید | 39 پست

خداااایی بگیید آیا برای خوش اندامیتون تلاش میکنید یا اینکه خدا دادی هست.، منو تحریک کنید لاغر کنم خواااااهش میکنم   تقریبا 20 کیلو اضافه دارم اما وزنم تو کل بدنم پخش هست قدم 166 وزنم 86

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اندام نیستیم چی رو بگیم 😂😂😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

غذا نخوردن😁😁😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

وای منم ۱۶۵ قدمه ۷۷ کیلو هستم میخوام ۱۹ کیلو کم کنم ینی یک هفته است شروع کردم امروز هم رفتم حلقه گرفتم که حلقه ام بزنم

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

ژنتیک 

اصلا هیچ تلاشی براش نمیکنم ولی خوبم البته یه کم‌چاقی شکمی دارم ولی در کل خوش هیکلم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

من رازم اینه که از بچگی از غذا خوردن بدم میاد.موجود جالبیما.عاشق ماه رمضونم چون هیچکس زورم نمیکنه غذا بخورم

به زور بقیه غذا میخورم همیشه..وگرنه اگه چیزی نگن به سرم میکشه کارم..

هم قدتم الان که باردارم ۵۲کیلو شدم😅😅

منم مثه شمام استارتر

به هركي ميگيم ٢٠ كيلو اضافه دارم باورش نميشه

ولي خوب خيلي بده و دوس دارم لاغر شم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

شبا برنج نخور 

اندازه دوتا کف دستت نون بخور 

میوه و سالاد زیاد بخور بین وعده ها همچنین اب 

صبحانه رو عالی بخور  

و البته سالم بخور 

نوشتبه قند شمر فست فود رو به حداقل ممکن برسون 

سعی کن سرخ کردنیم کمتر بخوری 

و مهمتراز همه صبر ذاشته باش