2777
2789

سلام خانوما.

من هفته 19 هستم و دور بازهام و زیر سینم بیشتر جاهای دیگه بدنم کمتر جوش ریز زده و خیلی خارش داره . کسی تجربه داره بیاد کمک . خیلی اذیت میشم خواب ندارم 😐😢

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

نخارون که مثل من بیچاره میشی😣

منم اونطوری شده بودم کل بدنم میخارید دونه های قرمز در اومده بود نمیتونستم نخارونم هنوزم جاش مونده رو پوستم

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی شکم وشونه های منم پرازدونه  شده ازدکترم پرسیدم گفت بخاطرجفت واین چیزاست بعدزایمان خوب میشه ...

عزیزم شما چیزی به زایمانت نمونده مال من خیلی زوده از الان اینجوری شم خیلی اذیتم 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
منم هفته ۱۹ خارش زیاد پیدا کردم فقط باید بدن چرب کرد واسه من این جواب داد 

بعنی فقط هفته 19 داشتی بعدش الان که هفته 20 هستی خوب شدی ؟ جیکار کردی؟   

بعنی فقط هفته 19 داشتی بعدش الان که هفته 20 هستی خوب شدی ؟ جیکار کردی؟  

اره واسه من تقریبا یه ۱۰روزی طول کشید از اواخر ۱۸هفتگی شروع شد تا ۱۹هفتگی من با روغن بایو اویل چرب میکنم هر روز بدنم زمان خارش روزی سه چهار بار اینکار میکردم 

اره واسه من تقریبا یه ۱۰روزی طول کشید از اواخر ۱۸هفتگی شروع شد تا ۱۹هفتگی من با روغن بایو اویل چرب م ...

من به روغن زیتون ولی زیاد تاثیر نداره و بیشتر دو بازوهامه