2777
2789
عنوان

به چه آدمی میگید دوست واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دوست واقعی نمی بینم هر کی هم با من دوست بود بعدا یه گندی زد😐😐  الآنم در حال حاضر دوستی ...

فکر کردم فقط خودم اینجوریم که دیدم مثل اینکه دوستیا عوض شده خیلی ناراحت میشم میبینم که نمیتونم به کسی اعتماد کنم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
همیشه از راز آدم سو استفاده میشه همیشهههههه

دقیقا...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
بهشون اعتماد دارم عزیزم از بچگی باهم بودیم کلن جیک و پوکمون باهمه  شده گاهی حرفی پیش بیاد از هم ...

چجوری اعتماد پیدا کردید؟

چون من از یه سری دوست خیلی بد ضربه خوردم دوست دارم بدونم چجوری متوجه شدید که دوستتون مطمئنه؟

چجوری اعتماد پیدا کردید؟ چون من از یه سری دوست خیلی بد ضربه خوردم دوست دارم بدونم چجوری متوجه شدید ...

میگم ک از بچگی باهم بزرگ شدیم  مثلا تو کارهای مخفیانه دوران جاهلیت خیلی پایه بودیم😐😑بعدم یه سری ناراحتی ها ک پیش اومد و ب کسی چیزی نگفتیم ...نه اونا ن من

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
میگم ک از بچگی باهم بزرگ شدیم  مثلا تو کارهای مخفیانه دوران جاهلیت خیلی پایه بودیم😐😑بعدم یه س ...

ممنون عزیزم😘

همیشه کنار هم باشین😍

جز خواهرم و زن داداشم نمیتچنم به کسی دیگه اعتماد کنم ...

ازم دورن ... فقط تلفنی باهاشونم 

دلم میخواد دوستی داشته باشم باهاش رفت و امد کنم که واقعا دوست باشه برام ...

ندارم 

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
جز خواهرم و زن داداشم نمیتچنم به کسی دیگه اعتماد کنم ... ازم دورن ... فقط تلفنی باهاشونم  دلم ...

خداروشکر که خواهر و زن داداشت دوست واقعین برات

منم خیلی دوست دارم دوست مورد اعتماد پیدا کنم ولی نیست 

همه بعدا ضربه زدن بهم