بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوست واقعی من دختر دایی و دختر عممه....چون بهشون اعتماد دارم همه حرفای دلمو بهشون میزنم بدون اینکه قضاوتم کنن ...تازه دختر دایی ۴ سالم بزرگتره خیلی جاها راهنماییم کرده ..
تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبتهلبخند بزن دوستم :)
من یه دوست واقعی دارم پیشش درد دل كردم اعصابم خورد بود بعد فهمیدم با اون طرف رفته صحبت كرده و كلی خوب من و گفته و سعی كرده رابطمون و بهتر كنه با این كه میشد بره حرفهای من و منتقل كنه به طرف تازه خیلی مهربون و خوب و همیشه هم بهم امید میده و انرژی مثبت
کسی که علاوه بر خوشی ها وشادیات وقت ناخوشیات ، غم هات و روزهای سختت و مشکلاتت هم کنارت باشه. کسی که شنونده باشه و سنگ صبور باشه برای درد دلات نه فقط گوینده ی دردهاش باشه برات، نه که فقط موقع مشکلات و دردهاش یاد تو بیافته