2777
2789
عنوان

به چه آدمی میگید دوست واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست

کسی چند روز از دوستش خبر نداشته باشه بهش یه پیام بده حالت چطوره نه اینکه اسم خودشو بزاره دوست اما تا تو صدتا پیام ندی جواب نمیده

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست واقعی من دختر دایی و دختر عممه....چون بهشون اعتماد دارم همه حرفای دلمو بهشون میزنم بدون اینکه قضاوتم کنن ...تازه دختر دایی ۴ سالم بزرگتره خیلی جاها راهنماییم کرده ..

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من یه دوست واقعی دارم پیشش درد دل كردم اعصابم خورد بود بعد فهمیدم با اون طرف رفته صحبت كرده و كلی خوب من و گفته و سعی كرده رابطمون و بهتر كنه با این كه میشد بره حرفهای من و منتقل كنه به طرف تازه خیلی مهربون و خوب و همیشه هم بهم امید میده و انرژی مثبت 

برادر نامزدم بهترین دوست و برادر و حامیمه انگار از یه کره دیگه اومده حالا که دیگه ناقص شده جونم براش ...

عزیزمممم😔😔

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

دیگه کلا ادمای حسود هیچ وقت دوستت نمیشن شاید ظاهزشون بگه دوست انا باطن بدی دارن

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
دوست واقعی من دختر دایی و دختر عممه....چون بهشون اعتماد دارم همه حرفای دلمو بهشون میزنم بدون اینکه ق ...

عزیزم هیچوقت رازتوبه کسی نگو.....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
پیدا میکنی حتما فرصت زیاده 

علاقه ای ندارم ب داشتن دوست...همش تو زرد از اب در میان خط کشیدم‌دور همه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
دیگه کلا ادمای حسود هیچ وقت دوستت نمیشن شاید ظاهزشون بگه دوست انا باطن بدی دارن

هیچ‌چی بدتر از دوستی نیس که خیر خواه نباشه

آدم تنها باشه خیلی بهتره تا آدمای اینجوری دورش باشن

کسی که علاوه بر خوشی ها وشادیات وقت ناخوشیات ، غم هات و روزهای سختت و مشکلاتت هم کنارت باشه. کسی که شنونده باشه و سنگ صبور باشه برای درد دلات نه فقط گوینده ی دردهاش باشه برات، نه که فقط موقع مشکلات و دردهاش یاد تو بیافته

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
عزیزم هیچوقت رازتوبه کسی نگو.....

بهشون اعتماد دارم عزیزم از بچگی باهم بودیم کلن جیک و پوکمون باهمه  شده گاهی حرفی پیش بیاد از هم‌ناراحت باشیم ولی هیچوقت نشده رازامونو ب کسی بگیم 😊

ینی اگ‌نگیم تو دلمون میترکه😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دوست واقعی من فقط شوهرمه البته اونم بعضی وقتا از دشمن بدتر میشه😣😣

عزیزم😍 پیر بشین به پای هم😍

چقدر انرژی میگیرم زوجای صمیمی مثل شما میبینم