یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست واقعی من دختر دایی و دختر عممه....چون بهشون اعتماد دارم همه حرفای دلمو بهشون میزنم بدون اینکه قضاوتم کنن ...تازه دختر دایی ۴ سالم بزرگتره خیلی جاها راهنماییم کرده ..
تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبتهلبخند بزن دوستم :)
من یه دوست واقعی دارم پیشش درد دل كردم اعصابم خورد بود بعد فهمیدم با اون طرف رفته صحبت كرده و كلی خوب من و گفته و سعی كرده رابطمون و بهتر كنه با این كه میشد بره حرفهای من و منتقل كنه به طرف تازه خیلی مهربون و خوب و همیشه هم بهم امید میده و انرژی مثبت
کسی که علاوه بر خوشی ها وشادیات وقت ناخوشیات ، غم هات و روزهای سختت و مشکلاتت هم کنارت باشه. کسی که شنونده باشه و سنگ صبور باشه برای درد دلات نه فقط گوینده ی دردهاش باشه برات، نه که فقط موقع مشکلات و دردهاش یاد تو بیافته