2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

93 بازدید | 16 پست

خانوما من چن ساله با خانواده ام یه هیئت میریم که همه اشنا و فامیلن و چنتا غریبه هم هست پارسال یه  خواستگار واسم پیدا شد ولی بنا به دلایلی نشد درست شه حالا امسال دوستا بابام زنگ زدن فلانی بیاین بابامم میگه بریم من دوس ندارم برم یعنی دودلم میگم نبینمش اعصابم خراب شه از طرفی میگم بزار برم اعصاب اونم به هم بریزه اصلا هم شاید نریزه ولی موندم توی دوراهی چیکار کنم بنظرتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب نشده دیگه عزیزم چرا باید اعصابت بهم بریزه

خودمم نمیدونم میگم اگه برم اعصابم خراب میشه اگه ببینمش فکر نکنه برا اون رقتم از طرفی هم میگم شاید واقعا قسمت نبوده موندم  توی دوراهی 

چون واقعا ادم بدی نبود   حالا اونو خواهرشم هستن نمیدونم برم یا ن

الان مجردی یا متاهل ؟؟ 

بنظرم که دلیلی نداره نری 😑😑

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
مجرد اجیم میگه برو اعصابش بهم بریزه میگم نکنه روحیم خراب شه 

ما خانوما گاهی خاله زنک میشیم وگرنه اون اصلا به این فکر نمیکنه چون جواب رد شنیده بسوزه یا حرص بخوره 😒😒 

یعنی انقدر پشیمونی که روحیت خراب بشه 

خب قسمتت نبوده دیگه ایشالا یه بخت خوب نصیبت میشه 

نمیشه که هیج جا نرفت که خوایتگار سابقو نبینیم 😒😒

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
ممنون همچنین ولی جوری بود  ما جواب رد شنیدم نه اون اون رفت بازم برم درسته  

آره بازم باید رفت 

اگه الان نری چون هیئتتون آشناس شک میکنه دلیلت اون بوده البته اگه متوجهت بشه 

نباید بذاری کسی فک کنه چقدر حرص خوردی و یا ناراحتی 

بعدشم اینجور جاها هدفش یه چیز دیگس ها