2777
2789
بنظرم اگه واقعا دختره دوستش داشته باشه اونقدر میتونه با محبت و حرفاش نرمش کنه  این اعتقاد منه ...

همیشه محبت دوای هردردی نیست

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره منم بد دهنی خیلی برام مهمه..به نظرتون میشه کسیو دوست داشت و بددهنی کرد؟؟؟؟ من خودم به شخصه ...

مرد بددهن مشکل روحی داره...ادب نداره...حتما معتقد به اخلاقم نیست

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
وای اره منم بد دهنی خیلی برام مهمه..به نظرتون میشه کسیو دوست داشت و بددهنی کرد؟؟؟؟ من خودم به شخصه ...

آره میشه 

بسته به فرهنگ و تربیت خونوادگی و مشکلاتی که فرد تو ذهنش حتی بعضا با خودش داره میتونه باعث بشه از کوره در بره   

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
منم نظرم همینه

چندوقت دیگه تو عصبانیت کتکشم میزنه...شک نکن

ننننه خددددانکنه خودم باشم🤭 میگه اگه برم جایی و‌نگم یه فحشایی میده در حد کسی که خیانت کرده باشه

خدا نکنه .

واسه دوستتم باید اخلاقش کلا بادوران مجردی زمین تاآسمون فرق کنه وحرف گوش کن باشه ولی ازروزی میترسم پسره سرش بشینه بگه نفسم نکش😕

خدا نکنه . واسه دوستتم باید اخلاقش کلا بادوران مجردی زمین تاآسمون فرق کنه وحرف گوش کن باشه ولی ازرو ...

اره .ولی اصلا نمیتونم درک کنم کسی بددهنی کنه م کسیو دوست داشته باشه

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش
تا کی؟ کسی که بد دهنه سره هرچیزی میتونه بی ادبی کنه

آره خوب اینم هست ولی میگه دختره دیوانه وار این روانی رودوست داره خوب چه میشه کرد فقط میشه پیشگیری کرد نه درمان.