2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من چون الان خودم دارم با همچین ادمی زندگی میکنم بهت توصیه میکنم این قضیه رو جدی بگیر چون عشق و علاقه اولش خیلی تند بعد به مرور زمان ناسزاهاش بیشتر میشه توی موقعیت های مختلف حتما برو مشاور من الان خیلب مشکل دارم امیدوارم شما خوشبخت بشی

دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش 
میگه حتی به خونوادمم توهین میکنه تو ناراحتی☹️

بیارش نی نی سایت .خودش منصرف میشه عشق یادش میره

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
چندساله همدیگه رو میخوان عزیزم.پسره الان اینجوری شده

به نظرم الان خودش نشون داده قبلنم بوده ولی پنهون می کرده

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
آره خوب اینم هست ولی میگه دختره دیوانه وار این روانی رودوست داره خوب چه میشه کرد فقط میشه پیشگیری کر ...

اونم بیماره که همچین کسی رو پذیرفته...هزدو باید درمان بشن

سلام من چون الان خودم دارم با همچین ادمی زندگی میکنم بهت توصیه میکنم این قضیه رو جدی بگیر چون عشق و ...

ممنون عزیزم برای دوستمه.تو دو راهی مونده خیلی دوستش داره ولی زجر میکشه از توهینا

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش