فریمااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 1570 عنوان مشاورای واقعی بیان کمک 168 بازدید | 37 پست بچه ها با نامزدی که خیلی دوستت داره ولی تو ناراحتی بد دهن باید چیکار کرد؟؟ خدایا هوای «عزیزمو» داشته باش 1397/06/22 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 صبور بود و اونقدر رو مخش کار کرد وقتی آرومه و مهربونه باهاش صحبت کرد ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
فریمااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 1570 سلام فریما 😀😀 سلام عزززیزم🤩 خدایا هوای «عزیزمو» داشته باش
آیسوداz عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 9323 تربیت خانوادگی غلط داره و تحملش دربرابر مشکلات کمه...سعی کن اصلاحش کنی وگرنه بیجاره ای آرامش است؛ عاقبت اضطرابها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم👍😍😀
فریمااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 1570 بچه ها دوستم ازم راهنمایی میخواد.الان پیشمه.کمکم کنین بهش مشاوره بدم😌 خدایا هوای «عزیزمو» داشته باش
شیمپک عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 11292 قطعا که ادبش نمیشه کرد این همه ساله اینجوری زندگی کردهیا تا دیر نشده باید جدا شد اگه بد دهنی خیلی برات مهمهیا باید عادت کنی بسوزی و بسازیاینم یه مشاوره ی واقعی
فریمااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 1570 تربیت خانوادگی غلط داره و تحملش دربرابر مشکلات کمه...سعی کن اصلاحش کنی وگرنه بیجاره ای دوستم میگه خیلی دوستم داره ولی موقع ناراحتیش انگار منو نمیشناسه.میگه به نظرتون بهم بزنم؟؟ خدایا هوای «عزیزمو» داشته باش
فریمااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 1570 صبور بود و اونقدر رو مخش کار کرد وقتی آرومه و مهربونه باهاش صحبت کرد میگه تاثیری نداشته باز توی ناراحتی از کوره در میره خدایا هوای «عزیزمو» داشته باش
sh_iva عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1931 بچه ها دوستم ازم راهنمایی میخواد.الان پیشمه.کمکم کنین بهش مشاوره بدم😌 وای ترسیدم بلا به دور فکر کردم خودتومیگی.درمورد دوستت نباید بهانه دست نامزدش بده تابددهنی کنه
فریمااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 1570 قطعا که ادبش نمیشه کرد این همه ساله اینجوری زندگی کرده یا تا دیر نشده باید جدا شد اگه بد دهنی خیلی ... منم نظرم همینه ولی روم نمیشد بهش میگم.میگه همیشه من کم میارم میرم سمتش خدایا هوای «عزیزمو» داشته باش
فریمااااا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 1570 وای ترسیدم بلا به دور فکر کردم خودتومیگی. درمورد دوستت نباید بهانه دست نامزدش بده تابددهنی کنه ننننه خددددانکنه خودم باشم🤭میگه اگه برم جایی ونگم یه فحشایی میده در حد کسی که خیانت کرده باشه خدایا هوای «عزیزمو» داشته باش
شیمپک عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 11292 دوستم میگه خیلی دوستم داره ولی موقع ناراحتیش انگار منو نمیشناسه.میگه به نظرتون بهم بزنم؟؟ من بودم چون برام خیلی برخورد و ادب مهمه قطعا کاا میکردم
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 میگه تاثیری نداشته باز توی ناراحتی از کوره در میره بنظرم اگه واقعا دختره دوستش داشته باشه اونقدر میتونه با محبت و حرفاش نرمش کنه این اعتقاد منه با سیاست و محبت میشه هر کاری کرد من باشم این کارو میکنم ولی خیلی راها داره میدونه نمیخواد صبر کنه و تغییراتشو ببینه جدا بشه ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
آیسوداz عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 9323 دوستم میگه خیلی دوستم داره ولی موقع ناراحتیش انگار منو نمیشناسه.میگه به نظرتون بهم بزنم؟؟ مردی که زنش دوست داره حاضر به ناراحت کردنش تو هیچ حالی نیست...تو بهم زدن شک نکنه...فککن فردا جلو بچه ش یهو بره تو فاز داد و بیداد... آرامش است؛ عاقبت اضطرابها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم👍😍😀