2777
2789
عنوان

بچمو زدم از خودم متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 38 پست
دوستمون راست میگه حالا که زدیش اشکال نداره ولی از این به بعد قاطعیت بیشتری داشته باشین. محروم کردن م ...

دکتر سلطانی فردا یه جلسه داره میتونی بری

#اطلاعیه
جلسه استاد سلطانی با والدین
با موضوع "خشم"

جمعه ۲۳ شهریور در غرب تهران #فرهنگسرای_تهران برگزار میکند.

راس ساعت ۱۰ الی ۱۲.۳۰
مکان: ضلع جنوبی میدان المیپک خیابان ساحل بعد از زیرگذر حکیم سمت چپ، بوستان باغ‌نو. فرهنسگرای تهران

ورود برای عموم آزاد ورایگان است.
برای کودکان برنامه هایی درنظر گرفته شده است البته با مسئولیت خود والدین

لوکیشن محل برگزاری👇
https://goo.gl/maps/oK1mLo71u8G2

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر باهات همدردم 

دخترم گاهی جوری منو میزنه که واقعا شدید دردم می گیره بقیه وقت ها هم همش جیغ می کشه. نمی ذاره تلویزیون شبکه دیگه ای بزنیم . شب بیدار می شه می گه کارتون .  خیلی هم محبت می کنم . امروز من و همسرم مریض بودیم از صبح فقط جیغ کشیده . نمی دونم چیکار کنم😟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

درکت میکنم ولی بگم باید صبوری کنی هیچ راه حلی نداره منم این دوران رو گذروندم الانم که کوچولوم به دنیا اومده لجبازتر شده دخترم ولی تنها راه چاره اش صبر و آرامش خودته 

هرچی باهاشون لج بیفتی و تنبه فیزیکی کنی بدتر میشه 

تنبیه بکن ولی محرومیت از چیزی که دوست داره باشه 

دخترت چهارسالشه میشه باهاش حرف زد پس شب بگو مامان از فردا برنامه داریم و طبق برنامه باید کارامون رو انجام بدیم 

تلویزیون رو کم کن ساعتش به جاش بازی و تفریح و گردش بگذار 

اینکه خسته ایی حق داری میفهمم ولی چاره ایی نیست باید باهاش بازی کنی به جاش تو برنامه خواب ظهر بگذار بگو باید این ساعت بخوابیم تا این ساعت

خیلی خسته شدم .همه روشی روش امتحان میکنم .جایزه میدم .محروم میکنم .تشویق میکنم اما بازم رفتاراش ادام ...

هی تغییر نده رفتارت رو مقتدر باش کوتاه نیا باید بفهمه رئیس تویی و با جیغ زدن به جایی نمیرسه 

هر وقت جیغ زد بگو گوشم درد گرفت هر وقت تونستی آروم حرف بزنی بیا باهم حرف بزنیم  کوتاهم نیا تا آروم حرف بزنه

فقط مدارا کن مجبوری .. چون بچه تو این سن اینچیزا رو داره 😑 یکی از بچه ها فامیل اینجوریه دقیقا ۴ سالشه ۲۵ ساعته پا تلویزیونه تازه میگ تبلت هم میخوااام 🤨  و دست بزن هم داره ماشالا ... ولی پدر و مادرش حساسیت نشون ندادن الان خوبه ... امیدوارم نی نی ات بسلامتی بیاااد 👼  

اگه منونادیده بگیری... تبدیل به کسی میشم که مجبورباشی هرروزببینی...👊