2777
2789
عنوان

بچمو زدم از خودم متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 38 پست
کمبود محبت داره دخترت.. حواستو جمع کن. ببرش پیش روانشناس قبل اینکه بعدی به دنیا بیاد... وگرنه ممکنه ...

مثل دختر من که داداشش کوچکترشو میزنه...قبل داداشش خیلی محبت میکردیم ولی بدتر جواب داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجع به تربیت بدون خشونت سرچ کن توی نت 

توی اتاق بردنش کار درستی بوده و زدنش کار اشتباهی بوده چون هربار گستاخ تر و خشن تر رفتار میکنه لازمه از الان یه رابطه صحیح با بچه ها داشته باشی هم بخاطر اونا و هم بخاطر خودت دوست من 

دیگه وقتشه این کتک زدن نسل به نسل رو متوقف کنیم و از روش درست استفاده کنیم 

حال متکلم از کلامش پیداست

به خاطر بارداريت هم هست شايد توجهت بعش كم شده

يا حسودى ميكنه

يه علت ديگش هم تلويزيونه بچه رو عصبى و پرخاشگر ميكنه

بنظرم ختما بذارش مهد تو اون فاصله به كارات و خودت برس بعد كه از مهد اومد توجهت رو كامل به اون بده

عزیزم چیزی نیس اتفاقا تنبیه بدنی گاهی لازمه 

وای وای هیچوقت اینو نگید

به هیچ عنوان تنبیه بدنی توصیه نمیشه تو هر شرایطی چون تو اینده کودک اثرات مخربی میذاره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️
عزیزم الان دخترکت داره به اون کوچولوی تو شکمت حسودی میکنه فک میکنه که میاد تا جاشو‌بگیره اما نم ...

باور نمیکنی انقد بهش محبت میکنم .باهاش بازی میکنم بیرون میبرمش.قربون صدقش میرم.اصلا جلوش اسم نی نی رو نمیارم .همشبراش داستان اینکه ما از خدا یه دختر خوشگل میخواستیم وخدا بهمون تورو داد رو میگم .بهش میگم که ما نی نی رو بخاطر اون اوردیم.شعر میخونیم باهم.نقاشی میکشیم.تو اشپزی کمکم میکنه .دیگه نمیدونم چیکار کنم 

وا بچس دیگه

چون بچس میگم دیگه عزیزم. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
باور نمیکنی انقد بهش محبت میکنم .باهاش بازی میکنم بیرون میبرمش.قربون صدقش میرم.اصلا جلوش اسم نی نی ر ...

خیلی خوبه 

ولی خب متوجه کوچولوت شده فقط نمیخواد جاشو بگیره پیشه مامانش همین

عزیزم هیچوقت هیچوقت تنبیه بدنی نکن.مثلا برا چن ساعت از کارتن دیدن محرومش کن یا حتی بگو من میخواستم کل امشب رو باهم بازی کنیم اینجوری کردی بازی نمیکنم اگه کار خوبم کرد بهش جایزه بده اینجوری اروم اروم با قضیه کنار میاد کوچولو ها کثه ما ادم بزرگا نیستن که زود با همه چی کنار بیان 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️
مثل دختر من که داداشش کوچکترشو میزنه...قبل داداشش خیلی محبت میکردیم ولی بدتر جواب داد

پیش یه روانشناس کودک ببرید مشکلشو متوجه میشید.. بچه ها میریزن تو خودشون بعد با اذیت کردن بروز میدن

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

دوستمون راست میگه حالا که زدیش اشکال نداره ولی از این به بعد قاطعیت بیشتری داشته باشین. محروم کردن موقتی از چیزی که دوست داره کار درستیه. مشاور خوب و کار بلد ببر که کارتو خرابتر نکنه. دکتر سلطانی خیلی خوبه