2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد عمل کردم مرکز ناباروری ارمغان با دکتر اسکویی

ببخشید هزینش چقد شد

با بیمه بود؟

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
ببخشید هزینش چقد شد با بیمه بود؟

مرکزش خصوصیه و با بیمه‌کار نمیکنه.واسه من شد ۱۶۰۰ که بیمه تکمیلی یه کمی شو داد.چون خصوصی بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
مرکزش خصوصیه و با بیمه‌کار نمیکنه.واسه من شد ۱۶۰۰ که بیمه تکمیلی یه کمی شو داد.چون خصوصی بود

انشالله بحق این روزای عزیز بچه نازتو سالم بغل بگیریش.

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
انشالله بحق این روزای عزیز بچه نازتو سالم بغل بگیریش.

ممنون خدا از زبونت بشنوه.انشالله شما هم هر مشکلی واسه بارداری داری بسلامتی حل شه و نی نی بیاد

من دردی نداشتم  حدود یه ماه پیش سرکلاژ شدم البته من کلا پوست کلفتم شاید شما حساسین و درد دار ...

من سرویکسم یهو از ۳۰ اومد ۲۵.بادرد شدید واژن افت کرد.واسه همین میترسم با سرکلاژ هم افت کنه.

منم پریروز سرکلاژ شدم اره منم درد دارم گاهی میاد و میره مثل درد پریودی دکترم گفت تا چند روز درد و ...

هفته چند هستی؟چه داروهایی بهت داد دکتر.من فقط امپول و شیاف پروژسترون دارم وقرص ایزوپرین و کپسوبل امپی سیلین

عزیزم من هفته ۲۳ درد داشتم خدااای خیلییییی بعداز عمل درد داشتم بهم مسکن قوی میزدن بازم درد داشتم

دیکه خداروشکر بعداز سه روز خیلیی خیلی کم شد 

و البته تا ۱۰ روز لکه بینی داشتم  

ممنون خدا از زبونت بشنوه.انشالله شما هم هر مشکلی واسه بارداری داری بسلامتی حل شه و نی نی بیاد

انشاالله

ممنون

عزیزم من هفته ۲۳ درد داشتم خدااای خیلییییی بعداز عمل درد داشتم بهم مسکن قوی میزدن بازم درد داشتم دی ...

الان هفته ۲۳ هستی؟خداروشکر که بهتری.دردت داخل واژن بود مثل من؟