2777
2789
عنوان

مجردی...

528 بازدید | 46 پست

بچه ها من 26 سالمه..همین چند روز پیش دفاع کارشناسی ارشدمو انجام دادم..سر یه کارم میرم ک زیاد راضی نیستم از شرایطش

ولی چند وقتیه خیلی احساس ناامیدی میکنم..فک میکنم خیلی تنهام..خاسگارامم خیلی کمن و اصلا هم خوب نیستن.دلم میخاد یکیو داشته باشم و زندگی تشکیل بدم..خاهشا خانومای متاهل باز نیاین بگین ک مگه ازدواج چیه و فلان! بالاخره هر کسی معیاراتی داره..یه دختری مث من باید چیکار کنه واقعا؟  

سخت بود ولی تونستم   

در ارتباط با آدمها همیشه لبخند داشته باش و آروم صحبت کن،از خدا بخواه ک ی آدم اهل سر راهت قرار بده،همه چیز در وقت خودش اتفاق ميوفته عجله نکن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ازدواجاي سنتي نسبت ب قبلا خيلي كم شده همه ي پسرا ي امروزي دوست دختره فاي دارن اخرم با همون ازدواج ميكنن دليله كم شدنه خاستگارا همينه عزيزم 

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
منم‌همینم ۲۴ام لیسانس دارم سرکارمیرم اما سینگلم به علاوه گوشه کنایه مادر و خواهر و پدر و همکازم باید ...

ان شاء الله بعد محرم وصفر یه پسر آقا وهمه چی تموم بیاد خواستگاریت وازدوباج کنید وخوشبخت شی

کیلیلی لی لی🤣🤣😂🤣😋😃

لطفا با چشم باز انتخاب کن و صرفا برای فرار از مجردی ازدواج نکن.انشالا بزودی یه عروس خوشبخت میشی.فقط یه توصیه اینکه تحصیلات عالی رو ملاک ازدواجت نکن.اخلاق و توان مالی خیلی مهمه

در ارتباط با آدمها همیشه لبخند داشته باش و آروم صحبت کن،از خدا بخواه ک ی آدم اهل سر راهت قرار بده،هم ...

خیلی دعا کردم دیگه دارم ناامید میشم

سخت بود ولی تونستم