2777
2789
عنوان

مجردی...

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 46 پست
چون ازدواجاي سنتي نسبت ب قبلا خيلي كم شده همه ي پسرا ي امروزي دوست دختره فاي دارن اخرم با همون ازدوا ...

دو بار با پسر رابطع اشنایی برقرار کردم ولی بدلیل مخالفت خانوادم جور نشد ازدواجمون..دیگه میترسم تکرارش کنم

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم تازه ازدواج کردم حدود 24سالم هست

باور کن با خودم میگفتم کاش میشد هیچوقت ازدواج نکنم

برعکس من دوست نداشتم ازدواج کنم و خیلی خواستگار داشتم...همسرم از بقیه خواستگارام نسبتا بهتر بود ولی اگه پاش باشه حداقل من به شخصه زندگی مجردیو انتخاب میکنم...مامانم بنده خدا از روی خیرخواهی میگفت آدم یه همدم میخواد باید سروسامون بگیره همیشه میگفت ما هم بلاخره پیر و از کار افتاده میشیم...تو دختری جامعه فلانه خلاصه منم ازدواج کردم ولی همششش استرس دارم از استرس و فشار کارم مریض شدم تازههه هنوز اول راهم... انشاءالله بخت خوبی نصیبتش بشه چون واقعا میخوای از ته دلت...

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
لطفا با چشم باز انتخاب کن و صرفا برای فرار از مجردی ازدواج نکن.انشالا بزودی یه عروس خوشبخت میشی.فقط ...

مرسی عزیزم..

من اخلاق و ایمان و شغل بیشتر از هر چیزی واسم مهمه..ولی چرا نیست همچین پسری

سخت بود ولی تونستم   
خیلی دعا کردم دیگه دارم ناامید میشم

😐😐😐مگه چندسالته ک ناامید شدی،منم 26سالگی ازدواج کردم میگم زود بود😂اونوقت ناامید شدی?!!!!!!!!!!!!!!!!من29ام الان میگم کاش ميذاشتم30سالگي

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

عزیزم منم تازه ازدواج کردم حدود 24سالم هست باور کن با خودم میگفتم کاش میشد هیچوقت ازدواج نکنم برعک ...

اتفاقا مامان من اصلا عجله ای برای ازدواجم نداش وقتی همسن تو بودم...الانم استرس گرفته ک دیر شده..ممنون عزیزم

سخت بود ولی تونستم   
دو بار با پسر رابطع اشنایی برقرار کردم ولی بدلیل مخالفت خانوادم جور نشد ازدواجمون..دیگه میترسم تکرار ...

ايشالله يه بخته خوب قسمتت شه 

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
😐😐😐مگه چندسالته ک ناامید شدی،منم 26سالگی ازدواج کردم میگم زود بود😂اونوقت ناامید شدی?!!!!!!!!!!!! ...

خب تا بخای یکی دو سال عقد باشی بعدم ی سالی بچه دار نشی خیلی دیر میشه دیگه..دوس ندارم اختلاف سنیم با بچم زیاد باشه..

سخت بود ولی تونستم   
منم‌همینم ۲۴ام لیسانس دارم سرکارمیرم اما سینگلم به علاوه گوشه کنایه مادر و خواهر و پدر و همکازم باید ...

ان شاالله بزودی ی ازدواج عالی داشته باشی

سخت بود ولی تونستم   
عزیزم توهم شرایط منوداری من که دیگه واقعاناامیدشدم  نمیدونم بایدچیکارکنم😔😔😔

پس میفهمی ک چقد حس بدیه....کاش معجزه ای میشد..بدم میاد از این سردرگمی

سخت بود ولی تونستم   
خب تا بخای یکی دو سال عقد باشی بعدم ی سالی بچه دار نشی خیلی دیر میشه دیگه..دوس ندارم اختلاف سنیم با ...

😀😀😀چ فکرايي ميکنياااااا....منم بچه ندارم فعلا اینقدر ب این چیزا فکر نکن همه الان همينطورن اختلاف سن مهم نیست کیفیت زندگی مهم تره

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ان شا الله یه همسر خوب و همراه نصیبت کنه خدا    

ممنون عزیز..مگه اینکه خدا ب دعای شما گوش بده..شما ک مادری دعات بهتر میگیره برای همه مجردا دعا کن

سخت بود ولی تونستم