2777
2789
عنوان

از دست مامانم خیلی شاکی ام

661 بازدید | 55 پست

به خاطر اینکه شوهرم رفته سفر و من باردارم مجبور شدم بیام خونه مامانم اینا . از وقتی اومدم سر ساعتی که سریالاش شروع میشه من بیچاره میام تو اتاق تا تموم بشن ماشالاه یکی دوتام نیستن هیچ اعتراضی ام نمیکنم میگم چندروز اینجا مهمونم میرم ولی هی بهم تیکه میندازه دیشب من اصلا نخوابیدم ساعت هشت بود گفتم من میرم یکم بخوابم

این نیز میگذرد 

اشكال نداره ادم بارداره يكم حساستره

من يكي دوبار رفتم خونه مامانم اينا ضعف كردم از گشنگي چون باردارم تند تند بايد يچيز بخورم ديگه نرفتم🤣

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشكال نداره ادم بارداره يكم حساستره من يكي دوبار رفتم خونه مامانم اينا ضعف كردم از گشنگي چون باردار ...

یعنی شما خونه مامانت تعارف داری؟ پامیشدی یچیزی اماده میکردی میخوردی.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

چندوقته شبا خوابم نمیبره دکترمم گفت به خاطر بارداریه روزا بخواب حتما وگرنه زایمانت سخت میشه . خلاصه ساعت یازده بود با صدای جیغ و داد این بازیگرای مزخرف ترکیه ای بیدار شدم دیگه اعصابم نکشید تو تخت شروع کردم به جیغ کشیدن که اینارو خفه کن دیگه هرکاری کردم خوابم نبرد رفتم دستشویی میگه مامان سه ساعت خوابیدی دیگه بسه .میگم تایم گرفتی ؟ من باردارم دیشبم پلک رو هم نذاشتم ازت خواهش کردم کم کنی صدارو من بخوابم سریالت از حرمت مهمونت واجب تره ؟

این نیز میگذرد 

چرا موقع سريال ميري تو اتاق خوب نگاه كن ، من خودم تلوزيون نگاه نميكنم اما هفته اي يك روز كه ميرم خونه مامانم باهاش سريال ها نگاه ميكنم هي هم ميپرسم چي شد ؟ 😂😂😂

ميگه تو كلا سه قسمت نديدي چرا هي سوال ميپرسي 😐😂😐

ای کاش من مامان داشتم هررفتاری باهام میکرد😔ناراحت نشو از دستش 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤