2777
2789

سلام دوستان لطفا حتما نظر خودتون را بگید :

من قصد خرید پک 40 روزه لاغری نیوشا را دارم ولی دودل هستم که جواب میده یا نه - اخه تو گروه ها و کانال دمنوش نیوشا خیلی از ادم های راضی را دیدم که مصرف کردن و نتیجه گرفتن ولی 3 نفر هستن که تو این سایت گفتن ما چند روز مصرف کردیم اما نتیجه ندیدیم.
من خودم فکر میکنم اگر درست مصرف کنی و صبر داشته باشی و ورزش هم بکنی میشه نتیجه گرفت. دمنوش نیوشا یا دمنوش سحر ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همسایه مون اونجاکارمیکردانقدرکه تومخم کارکردباخواهرم اندازه ۶۰۰هزارتومن شایدم بیشترهزینه کردیم انگارنه انگارولی خواهرم ۵کیلوکم کردولی فکرنکنم ازنیوشاباشه چون حواهرم خیلی پیاده روی تحرک داشت ولی منکه اصلان ۱۰۰گرم کم نه کردم

تبلیغ زیر پوستی😊

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
چه خوب ، کاش میگفتی اسمش چیه

بهم نگفت اسمش چیه گفت چندتاداروگیاهی باهم مخلوط میکنم همه بردن راضی بودن مننم گفتم دیگه من حتی تورژیم بودم وزنم صابت مونده بوداینوکه خوردم دیدم دارم وزن کم میکنم حالاچندروزشروع کردم صبح نااشتهایک لیوان آب ولرم بایک قاشق عسل بایک قاشق سرکه سیب میخورم اینم خوبه بعدظهرهام چای سبز