2777
2789

هفته چندم خوب شدید؟ من حالم خیلی بده هفته نهمم اصلا غذا نمیتونم بخورم از زندگی سیر شدم هرچی بخورم حتی کم میمونه تو معدم یا بالا میارمش شما کی خوب شدید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا بچه ام ب دنیا نیاد خوب نمیشم همیجوریم 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

از کجا فهمیدی بهتر شدی نشونه خاصی داره ؟

خب الان دیگه مثل اون موقع معدم سنگین نیست غذام هضم میشه و تهوعم کمتر شده ... اون زمان معدم سنگین بود رفلاکس داشتم تکه های غذا میومد تو گلوم. میل به غذا نداشتم شب میخوابیدم صبح حالم بد بود غذام هضم نشده بود حالت تهوع داشتم اشتها نداشتم معدمم خیلی ورم داشت و ... خودت حالت بهتر بشه میفهمی. ولی خب انواع قرص معده و رفلاکس رو دکتر برام داد منم استفاده کردم...

چند هفته ای؟

نه هفته الان دو هفته س اینجوریم اصلا غذا جزو نبایدهامه مجبورم همش میوه بخورم چیزایی مثل آلو و کشک و مغذی جات میخورم عوض غذا اونم سیرم نمیکنه در عین حال حس سنگینی معده دارم 

میشه بگید غدایی چیا میخورید؟؟ من اصلا غذا حالا هرچی که باشه به معدم نمیسازه دو هفته س فقط میوه و کاه ...

من ان مدت اشتهام کم شده بود وزن کم کردم از دست پخت خودمو و بوی همه غذاها بدم میومد... چون میل نداشتم و حالت تهوع داشتم و اشتهامم خیلی کم بود قرص مولتی مینرال ماما بهم گفت حتما بخور... 

نه هفته الان دو هفته س اینجوریم اصلا غذا جزو نبایدهامه مجبورم همش میوه بخورم چیزایی مثل آلو و کشک و ...

ان شاالله تا دوازده هفته چهارده هفته خوب میشی. بعضیا هم تا شونزده هفته خوب میشن... یکم سخت هست اما خب چاره ای نیست... من قرص که میخوردم یذره کم بهتر میشدم ولی حالت تهوعه بود فقط بالا نمیوردم... ولی خب دوره اش باید بگذره بعضیا هیچ دارویی روشون اثر نداره

ان شاالله تا دوازده هفته چهارده هفته خوب میشی. بعضیا هم تا شونزده هفته خوب میشن... یکم سخت هست اما خ ...

ممنونم❤️  تا الان پنج کیلو کم کردم خسته شدم هم ویار هم مشکل معده خدا کنه منم خوب بشم 

ممنونم❤️ تا الان پنج کیلو کم کردم خسته شدم هم ویار هم مشکل معده خدا کنه منم خوب بشم

ان شاالله. اما حتما مینرال بخور... من چون لاغرم،اشتهامم که کم شد و ویار داشتم ماما بهم گفت حتما مینرال بخورم. چون مینرال توش ب۶ داره کمک می کنه به بهتر شدن حالت. امپول ب۶ هم دکترا میدن برا رفع ویار و تهوع... منم همون شش هفته دکتر بهم امپول ب۶ داد...