2777
2789
عنوان

نگرانم توروخدا بیایید

157 بازدید | 11 پست

من سیکل هام چهل روزه س،دوتا سینال اف و لتروزول خوردم،روز۱۲پری رفتم سونو،شیش تا فولی تو تخمدان راست،و شیشتا تو تخمدان چپ بود،همشون سایز۶و ۸بودن.و بزرگترشون ۱۲بود،

سوالم اینه که چرا دکترم بمن امپول ازادسازی نداد؟فقط گفت روز ۱۶و ۱۷پری برو اقدام.

همه ازادسازی میزنن چرا بمن نداد،خدایا دارم روانی میشم

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فولیکولهات فعاله من بعد کلی امپول زدن دوتا فولیکولم توی یکی از تخمدانام فعال شد کلا از اولش فولیکول فعال نداشتم

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
چون فولیکولهات فعاله من بعد کلی امپول زدن دوتا فولیکولم توی یکی از تخمدانام فعال شد کلا از اولش فولی ...

یعنی نیاز نداشتم که نداد؟بهش گفتم چرا نمیدی گفت پنج قلو میشن

یعنی نیاز نداشتم که نداد؟بهش گفتم چرا نمیدی گفت پنج قلو میشن

اره چون نیاز نبود فولیکولت فعاله خودش آزاد میشه اگه بهت امپول بده بیشتر فولیکولات ازاد بشن چن قلو میشن نگران نباش ریلکس باش انشالله که این ماه مامان میشی

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
اره چون نیاز نبود فولیکولت فعاله خودش آزاد میشه اگه بهت امپول بده بیشتر فولیکولات ازاد بشن چن قلو می ...

خیلی ممنونم ازت،آروم شدم

فقط اون فولي ١٢ يكمي خوبه كه اونم روزي دو ميل رشد ميكنه يعني روز ١٦ تا ١٧ به اندازه ي ٢٠ ميرسه بقيه سايزشون مناسب نيست بخاطر همين دكتر اون روزا رو براي اقدام بهت گفته. اما شما از همين امشب يك شب در ميان اقدام كن تا موعد پريودت

خداياشكرت....❤️ 
فقط اون فولي ١٢ يكمي خوبه كه اونم روزي دو ميل رشد ميكنه يعني روز ١٦ تا ١٧ به اندازه ي ٢٠ ميرسه بقيه ...

مرسی عزیز،از نگرانی درم اوردین سپاسگزارم