2777
2789
عنوان

طلاق و زندگی بعد اون

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 168 پست

اگه یه هفته دائم شب و روز پیشت باشه و تو بهش یاد بدی ک ب من بگو مامان و ب اون رنه مادربزرگ و بگی نازم کن و این حرفا اونم باور کن یاد میگیره مغز بچه تازه ۵ سالگی ب رشد کامل یه انسان میرسه و همه ی قابلیتاشو پیدا میکنه الان اون دیووونه ک بیاد یکیو تو کوچه بزنه ناراحت نمیشیم میگیم دیووونه اس بیچاره عقب موندس!!!!خب این عقب مونده چون مغزش بچه بود رشد نکرده متوقف شده....تونستم واست جا بندازم؟

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
اگه یه هفته دائم شب و روز پیشت باشه و تو بهش یاد بدی ک ب من بگو مامان و ب اون رنه مادربزرگ و بگی ناز ...

الان پسرت اگه ۷سالش بود تورو میزد میگفتم بد تربیت شده اما این دو ساله هنوز مغزش کامل کار نمیکنه ۳سال وقت داره

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میفهمه فقط منو بزنه چرا اونارو نمیزنه ن شماها نفستون از جا گرم بلند میشه هیچوقت قضاوت حال کسی نک ...

قضاوت  چی

خودم مادرم  میدونم بچه نه ماه با آدم بوده مگه میشه مادر و نخواد؟؟؟؟؟؟ 

بهش یاد دادن  ازت کینه  نداره  که

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
اگه یه هفته دائم شب و روز پیشت باشه و تو بهش یاد بدی ک ب من بگو مامان و ب اون رنه مادربزرگ و بگی ناز ...

اره همه اینا قبول ولی حالم زیاد خوب نیس بخدا اصلا هیچی نمیفهمم شب وروزم بهم ریختس دلم شکسته خداکنه هیچکی جای من نباشه 

پسر من وقتی لج میکنه  به من میگه دوست ندارم  خب یعنی چی من بندازمش دور؟؟؟؟ 

خب از مادربزرگش  یاد گرفته  تو  دشمن  هستی تو ولش کردی  مغز نداره  بچه دو ساله 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

خیلی ناراحتت شدم بقران من خودم عقد کردم پسره دست بزن داشت وبددل شکاک بی احساس خلاصه سه ماه ولم کردو میگف مگرمهرتو ببخشی تاببرمت منم جداشدم .هم سن توام.عزیزم هیچکس بجز ماها همودرک نمیکنه بزار هرچی میخوان بگن

اره همه اینا قبول ولی حالم زیاد خوب نیس بخدا اصلا هیچی نمیفهمم شب وروزم بهم ریختس دلم شکسته خداکنه ه ...

تو میدونی بچه بی گناهه اینجوری داری خودتو قانع میکنی ک راحتتر از بچت جدا بشی بخدا میفهممت چ عذابی میکشی...دور از جون من جای تو بودم خونوادم میگفت بیوه شدی دیگه پاتو از خونه بیرون نمیذاری چ برسه درس و دانشگاه باز خداتو شکر کن خانوادت پشتتن

خیلی ناراحتت شدم بقران من خودم عقد کردم پسره دست بزن داشت وبددل شکاک بی احساس خلاصه سه ماه ولم کردو ...

هیچکی جای من نیس فک میکنن خیلی شادم ک بچم نیس فک میکنن مادر نیستم نه ماه بچرخون ذوق داشته باش نقشه بکش برای ایندت اخرش اینجور 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2076536/اونایی-که-با-مادر-شوهرتویه-خونه-زندگی-میکنن-بیان-لطفا

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
هیچکی جای من نیس فک میکنن خیلی شادم ک بچم نیس فک میکنن مادر نیستم نه ماه بچرخون ذوق داشته باش نقشه ب ...

درکت میکنم بقران منم باکلی ذوق قوری کتری خریدم اخر سر وسایلمو مث اشغال توگونی ریخته بود گذاشت دم کلانتری.همه میگن سیاست نداشتی بگیریش تومشتت شوهرتو.ولی بقران خیلی عذاب کشیدم خیییییلی

پسر من وقتی لج میکنه  به من میگه دوست ندارم  خب یعنی چی من بندازمش دور؟؟؟؟  خب از ما ...

من ولش نکردم شوهرم گفت برو گمشو میفهمی اینقد نگو ولش کردی تو اینجا بودی دیدی چی شد چی اتفاقاتی افتاد ن نبودی پس نمک نپاش اینقد ادمو زجر ندید

من ک تو دوران افسردگی بعد ازدواجم