2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از محصولات لورآل استفاده میکنم شامپو مخصوص موهای خشک نرم کننده ماسک داخل حمامش عالیه برای بیرون حمام هم از اسمری دوفاز کریستال یا گره بازکن فیروز استفاده میکنم که عالین 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

دوتاقرص ویتامین ای با دوتا قرص امگا سه سوراخ میکنم میندازم توکاسه کاسه استیل با روغن زیتون وروغن بادوم تلخ روی کاری تا قرصا آب بشه بعد میزنم به موهام دوساعت بعدم حمام خیییلی تاثیر داشته واسه من هفته ای یکی دوبار کافیه

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

1- از شونه مخصوص موی فر استفاده میکنم 2-قبل از خمام موهامو با روغن نارگیل و روغن زیتون ماساژ میدم حسابی 3- بعد حمام تا زمانی که موهام خیس هست کمی وازلین به نوک موهام میزنم 4-بدون گره باز کن موهامو شونه نمیکنم 5-وقتی موهام خیس هست موهامو شونه نمیکنم و زمان شونه کردن موهام چون نسبتا بلند هست یه تیکرو جدا میکنم اول بالای موهامو شونه میکشم بعد با دستم وسط موهارو میگیرم و شونه میکنم که به موهام فشار نیاد و .....

1- از شونه مخصوص موی فر استفاده میکنم 2-قبل از خمام موهامو با روغن نارگیل و روغن زیتون ماساژ میدم حس ...

عزیزم مورد ۴ که گره بازکنه

میشه بگی از چه مارکی استفاده میکنی؟اسپری جانسون شنیدم خوبه

عزیزم مورد ۴ که گره بازکنه میشه بگی از چه مارکی استفاده میکنی؟اسپری جانسون شنیدم خوبه

گلم من از اسپری گره باز کن فیروز استفاده میکنم و خیلی راضیم از شما هم میخوام که اگر دوست دارید لطفا همین برند رو تهیه کنید شرکت فیروز توسط افراد معلول اداره میشه و خرید کردن ما از این شرکت کمک به پا برجایی اون هست