2777
2789

سلام دوستان، من این ماه باردار شدم در حالی که دکتر گفته بود شوهرم واریکوسل داره و تعداد اسپرم کم هست، 

دیروز آزمایش دادم، بتام ۸۱۸ بود، خودم حدس میزنم هفته سوم یا چهارم هستم.

نگرانی ام اینه که بارداری پوچ نباشه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزززززم اصلا نگران نباش انشالله یه نی می سالم و سلامت داری😍😍😍

مرسی عزیزم، کلا ناامید بودم، شوهرم کلی آمپول و عمل داشت، یه دفعه بی بی چک گذاشتم، هنوزم باورم نمیشه

عزیزم یکی از آشناهای ما که کلا دکترا گفتن باردار نمیشه و هفت سال بچه نداشت الان نزدیک چهار ماهشه.یهویی باردار شده خدا بخواد میشه.میگه توی اوج نا امیدی بودم کلا بیخیالش شدم که یهو دیدم باردارم.تو هم نگران نباش هر چی خدا بخواد میشه

حرفت قشنگ بود، تو ذهنم نگهش میدارم، خدا بخواد میمونه، 😘😘😘

خودمم خیلی با این حرف اروم میشم

چون واقعا ما نمیخواستیم اون ماه ینی کلا نمیشدم بخاطر مشکلم.

اما شد و این ینی خدا اراده کرده بود و داده بود.

سه تا سونوی اولیم جنین قلب نداشت و سونوی اخر تشکیل شد و بهم ثابت شد ک خدا میخواد ک بمونه از اون موقع دلم قرصه ک خدا مراقبشه

والله من با بتاي٢١باردار شدم

خبرش رو هم ب همه دادم،قصد تكرار ازمايش هم نداشتم تا ي هفته بعد ك رفتم دكتر،دكتر گفت بايد بدي

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍