2777
2789

كامنت اول ب اضافه كم خوني البته علتهاي خيييليي زيادي ميتونه داشته باشه مثلا ديسك كمر هم ميتونه باشه وووو اگه خيلي وقته ك اينجوريه بهتره بري دكتر

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كامنت اول ب اضافه كم خوني البته علتهاي خيييليي زيادي ميتونه داشته باشه مثلا ديسك كمر هم ميتونه باشه ...

تازه اینطوری شدم تو یک ما به فاصله سه روز دوباره پریود شدم و خیلی سر پا وایسا دم  کمرم درد گرفته بود و خسته شدم الان شیش روز اینطورم  فقط نو ک انگشت پان انگلری خواب رفته  درد ندارم   کمر درد هم تدارم  فقط نگرانم