2777
2789
عنوان

خانوما امشب١٠ب بعد كسي با شوهرش بي دليل دعواش نشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 99 پست
دقیقا به کجا ختم شده😜😜

منم گف بیا منتهی محلش ندادم😂

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم ببینم به چی قراره ربطش بدی😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ميخايين اسكرين بدم كه قهريم از ساعت ١٠تا١٢بكوب دعوا كرديم سر يه چيز الكي باور ميكنين ٣هفته پيش سر ي چيزي دعوا كرديم دوباره سر اون دعوامون شد بعد اون دعوامون كلي اشتي كرديم و خوب بوديم بهم نميدونم امشب چي شد  منم ديگه پيشو نگرفتم 

بخاطر قمر در عقرب پرسيدم دوستان 😁😁من شديدااا مريد تقويمش

شدم😂😂😂 ولي صدقه بدين و از مشاجره پرهيز كنين تا يكشنبه بعدش اااززادباشششه😅😅😅

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
بخاطر قمر در عقرب پرسيدم دوستان 😁😁من شديدااا مريد تقويمش   شدم😂😂😂 ولي صدقه بدين و از مشاج ...

خرافات ندوست😑😑

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
شما دعواتون ميشه مگه ساعت دعوا هم يادتون ميمونه؟

خب چون چندساعت گذشته حدودي ميمونه تو ذهن ادم ك مثلا قبل شام بوده يا نه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اعتقاد ندارم

از نظر من شما كافري😂😂😂😂 من امشب بددددجورررري بهش معتقدم

دعوای ساده ای بود ک همش حرف بود😐انقدر شلوغش نکردیم ک

مساجره نبود

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤