2777
2789
عنوان

خانوما امشب١٠ب بعد كسي با شوهرش بي دليل دعواش نشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 99 پست
منم بحثم شد

اشششتييي لطفااا😍😍😍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
چیشده😕قمردرعقرب دیگه چیه

توي گوگل سرچ كن عزيزم كامل توضيح ميده

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا

خداروشششكررر🙏🙏🙏😍😍

چرا من بحث کوچولو شده  اخرش به جاهای خوب ختم شده😝

امشب حواستون ب كارايي ك ب جاهاي خوب ختم ميشه هم باشه با تچكرررر😅😅😅

دم غروبی چرا قاطی کردم شدیدا اماهمسرطفلی دعوت به آرامشم کرد و کل خونه رو تمیز کرد...آخرشب نه

خداروششششكر صدقه بده عزيزدلم چقدر خوبه ك هردفعه يكي از طرفين كوتاه بياد😍😍😍😍

دقیقا به کجا ختم شده😜😜

😅😅😅👀👀👀👀😅😅

عزیزم کلمه ی ور رفتم چندان مناسب نیستاا😁😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مناسب كي نيست؟جايگزين بفرماييد از اين به بعد اون رو بگم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ببخشيد لازم دونستم يه نكته اي يادآور شم  كشورهاي ديگه كه ازش حرف ميزنيد هم از قديم آداب و رسوم ...

این روزهایی که گفتید رو در احادیثتون هم به این عنوان یاد شده ازشون،جهل یعنی بگید امروز با شوهرم دعوام شد چون قمر در عقربه،پیشرفت یعنی بگی امروز شروع میکنم به انجام کار چون روز ثروته،باید رو به جلو رفت نه به عقب،امیدوارم اطلاعات عمومیت رو درست استفاده کنی

ميدونم ك نميشه فقط همچين چيزايي رو ملاك قرار داد ولي جدايي ما خيلي عجيب بود و اينكه اين همزماني امرو ...

دقيقا دقيقا اون حالت جن زده شدنو منم درك كردم الان اونجوري دعوامون ميشه ميخنديم 

نیلا دختر ناز من