اول از خودم یه ادم با احساس ک هیچی واس شوهرش کم نمیذاره و دوست داره شوهرشم مثل خودش باشه ولی ن متاسفانه غیر ممکنه
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اعتماد به نفس ندارم ...کسی بوده که تونسته باشه مشکل عدم اعتماد به نفسشو حل کنه؟
چرا مگه چ مشکلی داری
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
خیلیا رو میبینم ک ب شوهرشون اهمیت نمیدن اما شوهرا میپرستنشون اما من با اونهمه توجه هیچ...
اشتباه شما همینه که انتظار دارید شوهرتون مثل خودتون باشه.سعی کنید سخنرانی های دکتر فرهنگ رو گوش بدید یا کتاب هایی در این باره بخونید و شوهرتون رو با همین تفاوت ها بپذیرید.شاید محبتش رو به غیر از صورتی که شما دوست داری نشون میده.این توجهاتش رو به رو بیارید و تشکر کنید درست میشه به مرور.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من 27سالمه هنوز مجردم خیلی دوس داشتم زودتر از اینا ازدواج کنم خسته شدم از مجردی
بهت پیشنهاد میکنم انتخابی نکنی ک بعد ازدواج پشیمون بشی
اشتباه شما همینه که انتظار دارید شوهرتون مثل خودتون باشه.سعی کنید سخنرانی های دکتر فرهنگ رو گوش بدید ...
سخته فکر کنی انتخابت غلط بوده
من ادم خوش برخوردی هستم موقع ناراحتی هم مودبانه برخورد میکنم از بی احترامی هایی ک میکنه خسته شدم
سخته فکر کنی انتخابت غلط بوده من ادم خوش برخوردی هستم موقع ناراحتی هم مودبانه برخورد میکنم از بی اح ...
باید با مشاوره حلش کنید.تفاوت ها رو هم قبول کنید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
باید با مشاوره حلش کنید.تفاوت ها رو هم قبول کنید.
تفاوت ها به کنار..
مشاور هم برامون تاثیری نداره چون همسرم زود مسائلو فراموش میکنه
اینکه مرتبا بی احترامی بفهمی همه جور تجربه بدی داشته باشی سخته