2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انواع مختلف داره و همش مشکل ساز نیست. نگران نباش.پیگیری کن ایشالا ک از نوع خوبشع

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

زگیل تناسلی فعلا فقط کشف کردن دو تیپ ۱۶ ۱۸ عامل سرطان هستن که این دو تیپ هم غالبا ضایعه ی پوستی ندارن!

پس اگه چیزی روی پوستت مشخص شده جای نگرانی ندارع

ولی حتما پیگیر باش که برطرف شه و منتقل نکنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

آخ دوتادکتراحمق دوسه ماه پیش داداشوزنداداشه منوتاحدبدی ترسوندن زنداداشم طفلکونمیدونیدچه حالی داشت هیچی یه آزمایش دادمشخص شدچیزخاصی نیست داداشموکه فریزکردن زنداداشمودیگه نفهمیدم فقط خیالمون راحت شددیگه پیگیرنشدیم تحت نظردکتربوداونم حتماخوب شده خداروشکر،،،خواهرشوهرم وشوهرش هم چندساله پیش داشتن دکتررفتن خوب شدن

از این فکرا نکن بجاش روی درمانتو خوب شدن تمرکز کن. حتما دکتر برو. چند سال پیش ی مطلب خوندم یکی با ی دوره 6 ماهه درمان خانگی زگیل تناسلیشو خوب کرده بود البته یادم نمیاد دقیقا روشش چی بود اما تا اونجایی ک یادمه هر روز مینشست تو ی تشت آب و سرکه یا آب با لیمو ترش ی همچین چیزایی بعد کنارش ی کارای دیگه هم کرد ک باز یادم نیس خوب شده بود. البته واقعا نمیدونم عملیه یا ن

زگیل تناسلی فعلا فقط کشف کردن دو تیپ ۱۶ ۱۸ عامل سرطان هستن که این دو تیپ هم غالبا ضایعه ی پوستی ندار ...

اخیش خدا خیرت بده، دیگ حداقل میدونم سرطان نمیگیرم

آخ دوتادکتراحمق دوسه ماه پیش داداشوزنداداشه منوتاحدبدی ترسوندن زنداداشم طفلکونمیدونیدچه حالی داشت هی ...

کاشکی مارو میترسوندن 

ما ک هرجا میریم میگن عه اینا ک چیز مهمی نیس😐😐😐😐😐