2777
2789
به همه اونایی که نی نی دارن 

ایشالا که خدا به زودی یه توپول موپولشو بهت بده 😍

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که خدا به زودی یه توپول موپولشو بهت بده 😍

امین خدا به همه منتطرا بده

از لحظه ای که مهر مادری بر دلم نشست هر ثانیه دلتنگ تر میشدم از نبودنت وهر لحظه که حرف تو میشدمن جوابی برای نبودنت نداشتم و ذره ذره آب شدنم را به چشم میدیدم  سنی پیر نشدم اما دلم ....پدرت از علاقه اش به من میگفت که چه بیایی و نیایی پابرجاست اما سفید شدن تک تک موهایش در غم نبودنت جلوی باورم را میگیرد😔😔😔😔😔
به خاهر شوهرام حسودی میکنم  سه تاشون شوهراشون زندگی خیلی ساده و معمولی دارن یکیشون یه پیکان دا ...

یعنی شوهرت از اون پولداره ببخشید ببخشبد خرابه 

من خیلی دور برم دیدم چه زندگی دارن مرفه بیدرد سفر خارجی ماشین لوکس خونه آنچنانی ولی وقتی پای صحبت زنش میشینی یه بند از بدیهای شوهرش میگه از خانوم بازیاش خونه نیومدناش گاهی میگم شاید اینطوری میگه چشم نخوره 

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
واسه منم دعاکنید

ایشالا شما هم بزودی مامان بشی 😍

یعنی شوهرت از اون پولداره ببخشید ببخشبد خرابه  من خیلی دو برم دیدم چه زندگی دارن مرفع بیدرد سف ...

اره پولداره 😞😞😞😞ولی به من چه تا چهل تمن ازش میگیریم روانی میشم 

بهم خیانت کرده هزار بار متوجه شدم از ته دل زندگی خاهر شوهرامو میخام شوهرشون یه پیکان داره اون یکی هم یه پراید اون یکی ماشین نداره شغلشون اژانس و ....ولی از ته دل میخندن و شوهرشون بهشون وفاداره 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
به آدمهای مصمم و با اعتماد به نفس

منم به اینا حسودیم میشه چون من خیلی تو این زمینه اسیب دیدم

اره پولداره 😞😞😞😞ولی به من چه تا چهل تمن ازش میگیریم روانی میشم  بهم خیانت کرده هزار بار مت ...

چرا حالا خسیس بازی در میاره پول بهت نمیده اکثر این مردلی پولدار لارج بازی در میارن  بهترین ماشین زیر پای زناشون میزارن که به خیال خودشون زنشونو سرگرم کنن دهنشونو ببندن خودشونم به کثیف کاریشون برسن

چرا حالا خسیس بازی در میاره پول بهت نمیده اکثر این مردلی پولدار لارج بازی در میارن  بهترین ماشی ...

من کلفتم دیگه 

گور باباش برا من خرج نمیگنه پول یه اصلاح ارایشگاه و لوازم و لباس به زور میده دو ساله یه بار موهام رنگ کردم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
من کلفتم دیگه  گور باباش برا من خرج نمیگنه پول یه اصلاح ارایشگاه و لوازم و لباس به زور میده دو ...

ساده نباش ازش پول در بکش ، به این شوهرت که اعتباری نیست حداقل واسه خودت پول جمع کن