2777
2789
عنوان

منطقه ی قیام دشت تهران چه جوریه؟

7021 بازدید | 38 پست

سلام. من به دلایلی مجبورم به قیام دشت رفت و آمد کنم اما از دوستم شنیدم محیط اونجا خیلی خطرناک و افتضاحه.خواستم بدونم کسی اطلاع داره محیطش چطوره؟ممنون

😱😱😱😱😱😱😱😱 راست گفته

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا دانشگاه داره تهران شرق که خب اون قسمتی که شما میرین دانشگاه مثلا پارکینگ داره یا نیاز نیست بیاین خیلی بیرون میتونید از سرویس دانشگاه استفاده کنید من دوستام که میرن اونجا دانشگاه چون شهرک دانشگاهی مشکلی ندارن ..اما بقیه مسائل بجز دانشگاه نمیدونم.کلا باید همه جای تهران رو مراقب بود

اونجا دانشگاه داره تهران شرق که خب اون قسمتی که شما میرین دانشگاه مثلا پارکینگ داره یا نیاز نیست بیا ...

بله دقیقا دانشگاهشو میخوام برم. فکرکنم تو تاپیک ننوشتم. اصلا از تهران چه جوری میتونم اونجا برم؟ دوستای شما چه جوری میرن؟