2777
2789
عنوان

قربون امام حسین برم

582 بازدید | 57 پست

پارسال همین موقع ها بود هنوز بخیه هام خوب نشده بود و به خاطر ازار و اذیتای خانواده شوهرم و شوهرم دلشکسته بودم....تو ایام محرم تنها تو خونه نشسته بودم که صدای نوحه رو شنیدم از خیمه روبروی خونمون حالم خیییلی بد بود ولی انگار یه چیزی بهم می گفت اگه حاجتتو می خوای پاشو بیا.... رفتم دوباره فردا شبش هم همون اتفاق افتاد و با حال بد پاشدم رفتم تو خیمه زیارت عاشورا خوندم و اومدم ولی حاجت گرفتم...امام حسین حاجت مامانم رو هم یبار داده... ولی امروز به خواهر شوهرم میگم بیا بچه هامونو ببریم همایش شیرخوارگان میگه برو بابا من که دیگه از این گرونی به این چیزا اعتقاد ندارم... ولی میدونم امام حسین به حق دل کوچیک بچم حاجت امسال منو بازم میده... مطمینم... تاحالا دست خالی ردم نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

محتاجم به دعات دوستم... دعات میکنم حتما

اميدوارم منو يادت بمونه چون دعاي ديگري  زود براورده ميشه🙏❤️

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
خوش به حالت ... من که حس میکنم هیچ کس نمی بینتم

نه برو تو خیمش بشین.... راستشو بخوای من پای منبر اخوند نمیشینم فقط زیارت عاشورا می خونم و میام....در عین ناباوری حاجت مامانمو داد.... یه سال مامانم بدجور ضربه خورد و با اینکه عاشق امام حسین بود روز تاسوعا عاشورا از خونه در نیومد و گفت تا حاجتمو ندی دیگه دنبال خیمه و دسته ها نمیام.... روز بعد عاشورا حاجت گرفت

ببر.... باور کن امام حسین به دل بچت حتما نگاه می کنه

من که بریدم ازهمه چیز.ولی شوهرم نذر داره اگه پسر شد بذاره حسین ولی فعاا گفتن دختره خداروشکر.اماسال دیگه حتما اگه زنده بودم میبرمش 

هیچی  
نه برو تو خیمش بشین.... راستشو بخوای من پای منبر اخوند نمیشینم فقط زیارت عاشورا می خونم و میام....در ...

رفتم عزیزم پارسال رفتم و دسته خالی برگشتم   

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم