2777
2789

میگن برای دشمنتم آرزو مرگ نکن  ولی من برای یه خانواده آرزو مرگ میکنم    همسایمون شوهرش و پدر شوهرش مداحه و مادر شوهرش از این خانم جلسه ایا و از اینایی که برای عروسی اگه آهنگ باشه پاشو نمیزاره تو اون عروسی   خودشم یه دختر بی ادب بی فرهنگ که به بچش که 8 سالشه زور گفتن و یاد داده  امشب رفتیم هیئت محلمون بچش توی هیئت به یه بچه افغان یه حرف خیلی خیلی زشتی زد  که تمام کسایی که اونجا بودن کپ کردن بیچاره مادره افغان همون جا زد زیر گریه  بعد همین  عروس همسایمون  گفت اینجا شوهر من مداحی میکنه تو غلط کردی اومدی اینجا گمشو بیرون   بقیه هم همه لال شده بودن که یچی بگن و دو تا چی بشنون   فقط دو سه نفر بهش توپیدن   ایشونم بهش بر خورد و رفت  من تا الان داشتم به اون خانم افغان دلداری میدادم  بیچاره میگفت ما قانونی وارد ایران شدیم ما مسلمانیم  و امام حسین و دوست داریم  من از ترس اینکه بهم چیزی نگن بچم و حتی یه پارک نمیبرم الان که اومدم برای عزاداری امام حسین  میان مارو له میکنن من جای اون زنیکه بیشعور کلی معذرت خواهی کردم گفتم  فرهنگ خانوادگیشو نشون داده ماام چند سال همسایشونیم  آسایش نداریم از دستشون  به بچش ابنبات وشکلات داشتم دادم اومدم خونه اصلا آروم نمیشم و گریم بند نمیاد و از ته دلم میخوام بمیرن که یه محل از دستشون راحت بشه.  وای اصلا از کارشون بگم خیلی تعجب میکنید.

بخدا اینجور آدما میان هم اسم اسلام و بد میکنن هم اسم فرهنگ اصیل ایرانی و هم حجاب و چادری بودن و  من خودم مانتویی هستم و از هر لحاظ آزادم از اون طرف خواهرم دلی چادر سر  کرد و الان اصلا چادرشو در نمیاره وقتی میریم بیرون نگاه بد مردم رو خواهرم حس میکنم .

خدایا به همین شب عزیز هر بلایی که سر مردم میارن سر خودشون بیار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جالبه که حالا مداح ها هم حالا دیگه واسه ما شاخ و شونه میکشن،یه نورچشمی شون که تو اتوبان اسلحه کشید

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.

ما ۵سال پیش مستاجر یه مرد بودیم زنش مداح بود ۵ماه بیشتر دووم نیاوردم ۵ماه بدترین روز های عمرم بس که این زن بد دهن و بد اخلاق بود به اسم حجاب مداحی چه کارایی که نمیکرد

وااای دوباره یادم اومد اه

میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستی 😢😢😢😢😢

تو جلسه به مادر شوهرش بگو اول از خانواده خودت شروع کن بعد برا بقیه نطق کن

مسلمون واقعی باید از لحاظ اخلاق سرامد باشه مثل حضرت محمد و اسلام گفتن دین اخلاقه

بعضیا از مسلمونی فقط اداشو بلدن در بیارن

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف

یعنی یه باغیرت نبوده جوابشو بده؟ . خوشم میاد فقط تو حرف حسین حسین میکنن همه. شما چرا کاری نکردی عزیزم؟ مبشستی پهنش میکردی رو منبر مداحی شوهرش

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

عجب آدم کثیفی بوده😬

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮