2777
2789
عنوان

خانواده همسر

97 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من ۳ ساله ازدواج کردم همسرم تو شهر ما کار میکرد و اشنا شدیم 

خانواده همسرم شهری هستن که ۵ ساعت راهه 

ما ماهی یک بار میریم دیدنشون ولی بازم گله میکنن که نمیاین و کم میاین درصورتی که خودشون کلا ۲ بار اومدن تا الان

خیلی چیزا هست که ازشون دلگیرم 

الان من باردارم و نمیتونم برم ولی اونا حتی به روی خودشونم نمیارن بیان یه سر بزنن به ما😔

همین امروز برادر شوهرم زنگ زده چرا تعطیلات نیومدین درصورتی که خودش کلا یک بار اومده خونمون

خیلی ناراحتم 

شما جای من بودین چیکار میکردین

خداروشکر میکردم هیچی بهتر که نمیان حوصله مهمون داری تو بارداری ها ول کن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکاریا تو حاملگی کار میتراشی واسه خودت بشین استراحتتو کن 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خداروشکر میکردم هیچی بهتر که نمیان حوصله مهمون داری تو بارداری ها ول کن

خب اخه توقع دارن ما بریم، شوهرمم دلش برای مادرش تنگ شده البته چیزی نمیگه ها ولی من میفهمم دوست داره بره دیدنشون

خب اخه توقع دارن ما بریم، شوهرمم دلش برای مادرش تنگ شده البته چیزی نمیگه ها ولی من میفهمم دوست داره ...

خب تو بارداری بگو دکتر گفته خطرناکه تو جاده بیایم اگر بیام چیزی بشه نمیتونم خودم ببخشم شما اگر دلتون تنگ شده خودتون تشریف بیارید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بیکاریا تو حاملگی کار میتراشی واسه خودت بشین استراحتتو کن

از ته دلم که خب اره راحتم الان ولی میگم ۳ سال من رفتم و اومدم تو هر شرایطی خودمو سختی دادم

اونا چرا یه بار نمیخوان سختی بدن خودشونو اگه واقعا دوست دارن مارو

از ته دلم که خب اره راحتم الان ولی میگم ۳ سال من رفتم و اومدم تو هر شرایطی خودمو سختی دادماونا چرا ی ...

بی خیال

الانم حساسی هورمونات قاطی کردن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)