2777
2789

خانوما اول ازتون خواهش ميكنم براي ني نيم هر كدوم ده تا صلوات بفرستين .....

دكتر بهم گفته جنين ممكنه مشكل عقب موندگي ذهني داشته باشه ديروز اينو تشخيص دادن و بايد فردا اموراي برم سرش رو چك كنن البته دكتر گفت احتمال داره ممكنه اينجوري نباشه و سالم باشه دارم سكته ميكنم توي دلم يه اتيش روشن شده كه خاموش نميشه ....

بيماري  سندروم داون .....

كسي مثل من بوده خودش يا فاميلش كه دكتر اينجوري تشخيص داده ولي بعد چكاپ اموراي گفته باشن نه مشكلي نداره .....

ميشه كمكم كنيد هر چي ميدونيد بهم بگيد ؟... 

ميشه برام دعا كنيد ....

دكتر گفت اگه همچين چيزي باشه ميتونين يا نگه دارين يا هم از بين ببرينش ..... 

گفتن انتخاب با خودتونه دارو برام ميده بعد توبيمارستان ميتونن بچه رو از بين ببرن .....

من موندم چيكار كنم دعااااا كنيد اشتباه باشه ...

پسره بچم ....

غلط إملائي هارو ببخشيد ....

چشمم تار ميبينه مغزم كار نميكنه ....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

عزيزم فرستادم،چه بسيار خانمايى ديدم كه همچين احتمالى تو سونو دادن ولى بعدش بچه سالم بوده

بسپرش به شش ماهه حسين♥️

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=68869316]فرستادم گلم...چندوقتته؟[/QUOTE]

بيست و دو هفته تقريبا

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

اول اینکه دعا میکنم سالم باشه بچه تون و بدون هیچ مشکلی بدنیا بیاد.صلوات هم فرستادم

بعدم اینکه از امروز به بعد سفت و سخت برو دنبال ازمایشای ژنتیک و هر چیزی که سلامت بچه رو نشون میده.

ما تو فامیلمون داریم چند مورد اما اونا تو بارداری تشخیص داده نشدن .

عزيزم فرستادم،چه بسيار خانمايى ديدم كه همچين احتمالى تو سونو دادن ولى بعدش بچه سالم بوده بسپرش به ش ...

منم همینطور. اگه فامیل نیستید و سنتون بالای ۳۵ نیست و تو ژنتون ندارید اصلا نگران نباشید. بسپارید به صاحب همین ماه. صلوات رو فرستادم

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
الهی عزیزم انشاالله ب همین وقت چیزی نیست  چطو تا الان بهت نگفته بودن ؟!؟ تو سنوگرافی های ان ت ...

من يه سري مشكلات براي بيمم ايجاد شده بود خيلي دير بهم دادن تا پنج ماه طول كشيد ديروز اولين سونو بود 

عزيزم فرستادم،چه بسيار خانمايى ديدم كه همچين احتمالى تو سونو دادن ولى بعدش بچه سالم بوده بسپرش به ش ...

واي خدا توي دلمو روشن كردي انشاالله

واي خدا توي دلمو روشن كردي انشاالله

انشالله تاپيك سالم بودنشو به زودى ميزنى عزيزم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....