2777
2789
عنوان

تروخدااا کمککک😭

91 بازدید | 9 پست

اقا میخواستم ژلم رو مات کنم با شیر قاطی کردم حالا شیر بریده برید شده یعنی ژلم خراب میشه?😭

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه بعد سفت شدن نشون نمیده حساس نشو

در کل شیر تو حل کردن با ژله اینطوری میشه میتونی یک قاشق بستنی لیوانی اضافه کنی خوشمزه هم میشه

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
اره شیرت زیادی سرد بوده

یعنی خراب میشههه وای بدبخت شدم ژله تزریقی درست میکردم ولی تموم زحمتامممم😭😭

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
ژله میبنده ولی شکلش بریده بریده، باید شیر و ژله سرد باشن بعد مخلوط بشن

شیرم سرد بود ولی ژلمو نزاشتم کامل سرد بشه

نه نمیشه بعد سفت شدن نشون نمیده حساس نشو در کل شیر تو حل کردن با ژله اینطوری میشه میتونی یک قاشق بس ...

مرسی گلم😄

اهااان فک کردم شیرا ریختی توی ژله با اب همون لحظه‌.ن بابا چیزی نمیشه خخخ

نه بابااا😅