کسایی ک مادر نشدن هم از خبر بچه دار شدن کسی ک خیلی بعد شما عروسی کرده خوشحال نمیشن؟
یا فقط من اینجوریم؟!!
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
منم 34 35 سالمه شوهرم داره 40 سالش میشه. دیرم ازدواج کردیم... کلی هم قسط و بذهی داشنیم و داریم ...
عزیزم منم نمیدونم چرا ولی مطمئنا حکمتی داره امیدوارم به زودی بچه دار شین من خودم رفتم طب سنتی که هم دارو بهم داده هم طب سوزنی برام انجام میده به نظرم خوبه چون داروهاش روی شوهرم تاثیر داشته حالا نمیدونم که خدا چی میخواد بلخره ما داریم سعی خودمون را میکنیم عزیزم باید خودمون را ارام کنیم باید به خودمان ارامش بدیم تا بهتر نتیجه بکیریم استرس و افسردگی کار خراب میکنه گلم
منم مثل شمام انقدر فکرو خیال کردم و حرف شنیدم دیگه داغون شدم احساس میکنم خدا دیگه دوسم نداره نمیخواد ...
ان شاالله خداوند ب زودي ب شما،من و همه ي منتظرا ي ني ني خوشگل و سالم بده... الهيييييي آميييييييين