2777
2789
عنوان

منم دلم نی نی میخواد😖😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست

معلومه که نمیشه خوشحال شد. تازه مثل یه خنجره رو قلب آدم..  مخصوصا اگه اون ادما جاریات باشن و دایم جلو چشمت. باردریاشونو ببینی. مهمونی سیسمونی بینونشونو. زاییدنشونو مجبور باشی بری و جشن گرفتن و پول کادو دادن واسه زاییدنشون و دیدنشون رفتن واسه بعد زایمان...  نمیدونی چقدر سخته اون لحظات که رفتی اونجا و همه اومدن دیدنش و دور بچه و خودش و گل و شیرینی و کادو و پول و طلا ب ا خودش بچش.. ولیمه دادن... بعد مهمونی های دیگر. بعد مهمونی دندونی. بعد تولد یکسالگی بچه با کلی گیفت و البوم و عکس دوران بارداری که گرفتن تو اتلیه. بعد  تمام مدت بارداری با شکمشون پز دادن و تو چشم ما کردن. بعد بغل کردن بچه شون هم خودش هم شوهرش هاشون.. که بغل میکنن و جلوت قربون صدقه بچه میرن... مادرشوهرت که بغلش میکنه و کلییییی قربون صدقه میره.. بعد شیر دادنش ها و با هم دو تا جاریات میرن تو اتاق کلی نمیان بیرون مادرشوهرت بیاد بگه فلانی خانم داره بچه شیر میده. یا میری تو اتاق یه دقیقه از کیفت یه چیزی برداری میبینی دو تا جاریات با دو تا نوزاداشون تو اتاقن دارن با هم خرف میزنن ولی تو تنهایی... وقتی وارد مهمونیای دیگه میشن بچه به بغلن. ولی تو نه... و همه اینا در اون صورت  باشه که شوهر تو پسر اول و شوهرهای اونا پسرهای بعدی باشن... 😓😢 نمیدونم چی بگم 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2062657/من-از-امروز-میخوام-چله-حدیث-کسا-بگیرم-برا-خانمای-ک ...

ان شاالله خدا ب هممون بده😢

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر میگه مشکلی ندارم فقط ی کم عفونت داشتم ک ۶تادونه بهم قرص داد ک رفع بشه اما دوساله ازدواج کردم ب ...

وای از دست این مردم 

من خودم بچه خییییییلی دوست دارم و مشکلی هم ندارم برا بچه دار شدن ولی شوهرم خیییلی از بچه بدش میاد 😞 براهمین جلوگیری میکنیم هرجا میرم هرعروسی میرم فامیلا فک میکنن مشکلی دارم هی میگن ایشالا خدا دامنتو سبز کنه تا سال بعد بخدا کلافه شدم بعضی وقتا انقد حرف میشنوم میام التماس شوهرم میکنم بیا یدونه بچه بیاریم دهن مردم بسته شه 😑

وای منم این روزها روتجربه کردم به خصوص که من ودوتا جاریام ودوتا خواهرشوهرام تقریبا نزدیک هم به فاصله ...

الهی آمییییین

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
معلومه که نمیشه خوشحال شد. تازه مثل یه خنجره رو قلب آدم..  مخصوصا اگه اون ادما جاریات باشن و دا ...

خدا دامن هممونو سبز کنه

منم عروس بزرگ خانوادم

معلومه که نمیشه خوشحال شد. تازه مثل یه خنجره رو قلب آدم..  مخصوصا اگه اون ادما جاریات باشن و دا ...

وای حسابی هم دردیم ،من که فقط امیدم به خداست ای کاش اگر قسمتمانه زودتر بهمان بده تا جوانیم 

وای از دست این مردم  من خودم بچه خییییییلی دوست دارم و مشکلی هم ندارم برا بچه دار شدن ولی شوهر ...

من ۶ سال بعد ازدواجم بچه دار شدم چون خودمون نمی خواستیم انقدر هم رک جواب می دادم که خودشون می ترسیدن از این حرفها بزنن

مادرشوهرم آخرهاش فکر می کرد ما مشکلی داریم و بچه دار نمی شیم !

خودم زیاد بچه دوست نداشتم به شوهرمم تاکیید کرده بودم جایی می ره بچه فامیل بغل نکنه یا باهاشون بازی نکنه که فکر نکنن آرزوی بچه داریم 

از بس فوضولن رو ریز کارهای آدم و آماده حرف درآوردن!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

دکتر میگه مشکلی ندارم فقط ی کم عفونت داشتم ک ۶تادونه بهم قرص داد ک رفع بشه اما دوساله ازدواج کردم ب ...

عفونت نميزاره خانم باردار بشه ،منم تقريبا يك سال موندم بعد كه رفتم دكتر گفت عفونت داري ،برطرف شد ،البته بايد شوهر هم به خودش برسه 

وای حسابی هم دردیم ،من که فقط امیدم به خداست ای کاش اگر قسمتمانه زودتر بهمان بده تا جوانیم 

منم 34 35 سالمه شوهرم داره 40 سالش میشه. دیرم  ازدواج کردیم... کلی هم قسط و بذهی داشنیم و داریم... ولی دیگه نمیشه بیشتر از این بچه نخواست... بالاخره که میخواستم یه دونه.. هگخب اون بچه بدبخت که بخواو بره کلاس اول باباش 50 سالش باشه چه گناهیی کرده؟   یا وقتی نوجوونه باباش پیرمرد شده مادرش هم دیگه جون نداره واسه هیچی.. به خدا همین الانشم کلی درد و مشکل دارم.. همه جام درد میکنه.. بالاخره باید الان خدا بهم بچه میداد تا کارای بچه داریو بکنم... دیگه بعدا که پیر شدم به درد نمیخوره اخه... نمیدونم چرا اینجوری شد برا من.. 

الان که شبنم شاهرخی و نازلی دومیشونو تازه زاییدن کلی بهشون حسودیم میشه... هم مشکل مالی ندارن هم راحت با یه اقدام میارن. اونوقت من 

منم 34 35 سالمه شوهرم داره 40 سالش میشه. دیرم  ازدواج کردیم... کلی هم قسط و بذهی داشنیم و داریم ...

نترس بابا چقدر منفی نگاه می کنی 

همسایه ما ۴۵ سالشه بچه هفتمش زاییده یه لحظه هم به این فکر نکرده که چطوری کارهاش بکنم یا چی می شه 

تا ۲۰ سال دیگه انقدر علم پیشرفت کرده و انقدر زندگیتون جون گرفته که تمام مشکلاتی که بهش فکر می کنی حل شده است 

تو کشورهای اروپایی امید به زندگی ۸۰ ساله 

ایشالله که استاندارهای زندگی ما هم پیشرفت کنه و امیدوار باش 

بالاخره هر چی باشیم از پس یه بچه برنمیاییم؟!!!!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

الان که شبنم شاهرخی و نازلی دومیشونو تازه زاییدن کلی بهشون حسودیم میشه... هم مشکل مالی ندارن هم راحت ...

زندگی همه که مثل هم نیست

ممکنه طرف یه بچه داشته باشه که عاقبت به خیر بشه و باعث خوشحالی پدر و مادرش 

شاید هم کسی ۶ تا بچه بیاره که هر روز غصه یکیشون بخوره 

زندگی خودت برو

الان که شبنم شاهرخی و نازلی دومیشونو تازه زاییدن کلی بهشون حسودیم میشه... هم مشکل مالی ندارن هم راحت ...

همیشه بدون که مردم خوشبختی هاشون به نمایش می زارن نه غم و غصه هاشون