2777
2789
عنوان

منم دلم نی نی میخواد😖😭😭

266 بازدید | 34 پست

کسایی ک مادر نشدن هم از خبر بچه دار شدن کسی ک خیلی بعد شما عروسی کرده خوشحال نمیشن؟

یا فقط من اینجوریم؟!!

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خيلي خوشحال ميشم چون اونم ارزوي بچه دار شدن داشته

ولي ي حسرتي ميخورم ك قلبم دردميگيره😐🙈

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

همه همین جورن 

حس می کنن از زندگی عقب افتادن و اینکه ته دلشون می لرزه از دست فامیل بی شعوری که می پرسن  پس شما نمی خواهین بچه دار شین!!  دست بجنبونین دیر می شه !!!

یعنی می خوام خفه شون کنم 

حتی اگه همچین حرفی هم گفته نشه ته دلشون همین حرفه که بازم می خوام خفه شون کنم!!!!!!!!!!

کلا همش استرس زیادتر می کنه 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

مشکلت چیه عزیزم؟

دکتر میگه مشکلی ندارم فقط ی کم عفونت داشتم ک ۶تادونه بهم قرص داد ک رفع بشه

اما دوساله ازدواج کردم بچه دار نمیشن

خسته شدم از دعا کردن و حرف مردم😢

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2062657/من-از-امروز-میخوام-چله-حدیث-کسا-بگیرم-برا-خانمای-ک-باردار-نمیشن?page=1#

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
توهم درد منو داری

خدا دل هممونو شاد کنه

وای منم این روزها روتجربه کردم به خصوص که من ودوتا جاریام ودوتا خواهرشوهرام تقریبا نزدیک هم به فاصله یه سال دوسال ازدواج کردیم ،همه بچه دار شدن جز من ،ولی بالاخره خدا بعد شش سال جوابم داد ویه پسر خوشگل نصیبم کرد،انشالله به زودی شماوهمه منتظره هم از این حس ها به زودی درمیای وسرت به بچه داری گرم میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
همه همین جورن  حس می کنن از زندگی عقب افتادن و اینکه ته دلشون می لرزه از دست فامیل بی شعوری که ...

اصلا دوست ندارم جایی برم از بس سوال میکنن