2777
2789
عنوان

بیاید ببینید بد میگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 88 پست
مادرشه چه اشکالی داره..حساس شی بدتر لج میکنه شما اگه سختته نرو اما با ملایمت و منطق و دلیل بهش بگو ...

مادرش چش نداره منو بچمو ببینه بعد واسه سفرش ک باشه شوهر من میشه ادم خوبه😏

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث خوب و بد گفتن شما نیست... چون پای سلامتی مادرشون وسط  ایشون میخوان حتما یه کاری بکنن  ...

بخدا مامانش ازمنم سالم تره فقط چون رفتیم مشهد اونم میخاد بره الکی مریضی وبهونه میکنه

به نظرم بری خیلی بهتره چون توی نبودت شوهرتو پر میکنع وقتی اینقد حسوده برو و محلش نذار فقط برو حرم

یعنی ازتوانم خارجه با بچه ۵ ماهه ک همش بغلیه تواین گرما برم مشهد

کدوم شهر هستین؟ حتما باید مشهد چکاپ بشه ؟  تو شهر خودتون دکتر نیست؟

توشهر خودمون گرگان بهترین دکتراهست بقران

از قصد میخام نرم چون بهش گفتم نمیخاد ببریش بزار اون یکی بچش ببرش میگ زشته

نه دیگه خواهرم .مادرشه بذار ببره.راه دوره با بچه سختته وگرنه شما هم می رفتی خوب میشد.بعد به اویکی بچه هاش هی میگفتید 

واااای نمی دونید شب رسیدیم از مسافرت ،صبح حال مادرتون انگار خوش نبود من وشوهرم بردیمش دکتر.دکترشم اینا رو گفت.

حالا جای ما فقیر فقرا هم یه زیارت میکردین.

نه دیگه خواهرم .مادرشه بذار ببره.راه دوره با بچه سختته وگرنه شما هم می رفتی خوب میشد.بعد به اویکی بچ ...

یه ساعت دوساعت ک نبست راه قربونت برم ۹ سااااااعته پدرم درمیاد

اتفاقا حتما برو مگه نمیگی چون دوتایی رفتید مادرشوهرت زورش گرفته پس ایندفعه همثبرو نذار با شوهرت دو ...

خخخخخ لایک😬

فکر سفر دیوونم میکنه

عیب نداره برو بیخیال

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

خوب چه کاریه تا مشهد برین، با شوهرت صحبت کن همونجا دکتر ببرش 

یه چکاپ ساده دیگه، بیماری خاصی که خدایی نکرده ندارن

دستمو ول نکن🤲🏻
من نوکر امام رضا من زندگیمو ازامام رضا دارم سلامتی پسرم وازامام رضا دارم ولی باورکن بچم مریضه الان ...

ان شا الله نمیشه.... برو.. ثواب داره.... کار خیره... بسپار بچه تو ب امام رضا ع.. بگو خدایا برای رضای تو و امام رضا ع.... 😘😘😘😘

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف

می دونم این شرایط برای شما خیلی سخته.یکیشو بتونی به شوهرت توضیح بدی یکیشو نمی تونی توضیح بدی.ولی خودتو آدم بده نکنه.برو خونه ی پدرت وباخیال راحت وبدون اینکه به مکر وحیله ی کسی فکر کنی مراقب بچت باش.

ویا هم اگر می دونی که نری بازم آدم بده میشی برو دیگه.

عروس همیشه بیچاره ست.

از این موقعیت برای خودت پیش همسرت استفاده کن که حق بودنت ثابت بشه نه اینکه لج کنی ولج مادرشوهرت به چشم پسرش نیاد وبچسبه به لج شما.

ان شا الله نمیشه.... برو.. ثواب داره.... کار خیره... بسپار بچه تو ب امام رضا ع.. بگو خدایا برای رضای ...

😔😔😔حرفت خیلی خوب بود

نمیدونم بخدا خودمم حال ناخوشی دارم