2777
2789
عنوان

بیاید ببینید بد میگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 88 پست

به نظرم نرو..بهش بگو اصلا من هیچی..بچمون مریضه واقعا دلت میاد این همه راهو بیاد دوباره مشهد؟؟بچتون چند سالشه؟؟

بگو خودتون برید راحت ترید من بیام باز دعوا میشه سفرتونم خوش نمیگذره..

بگو خیالت راحت دوستامو نمیارم خونه..

یک جوری اطمینان بهش بده که راحت پاشه بره

😭😔😔😔😔 چقد ی زن ۷۰ ساله باید حسود وبدبخت باشع

مادرشوهرمن از مادرشوهرتو بدتره من یه لباس میخرم اونم حتما باید بخره من آزمایش بدم اونم باید بره چکاپ شوهرم گوشیمو عوض کرد اونم پاشو کرد تو یه کفش منم گوشی میخوام براش خریدن رفت شبیه قاب گوشی من یه قاب گوشی دخترونه خرید شوهرم برام النگو خرید روز زن اونم گیر داده بود من طلا ندارم همه همینن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔حرفت خیلی خوب بود نمیدونم بخدا خودمم حال ناخوشی دارم

ان شا الله هر چی خیره پیش بیاد... نگران نباش... اگه نتونستی هم نرو.. شوهرتو راضی کن بره و برگرده.. بهش بگو بچع مریضه... و.... میتونی راضیش کنی مطمئنم... یکم سیاست و زبون لازمه.. یکم حرف در گوشی موقع خواب

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف
می دونم این شرایط برای شما خیلی سخته.یکیشو بتونی به شوهرت توضیح بدی یکیشو نمی تونی توضیح بدی.ولی خود ...

درست میگی بخدا

بهم مییگ اگ نمیای برو خونه مامانت من خیالم راحت باشه میگم ن هیجانمیرم

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
اگر پسرت مریضه و خودتم مریضی بذارید دوسه روز بعد برید،اگرم نمیشه خب تو خونه یه جوری راه بیا .

گیر داده میگ بااااید فرداببری

ان شا الله هر چی خیره پیش بیاد... نگران نباش... اگه نتونستی هم نرو.. شوهرتو راضی کن بره و برگرده.. ب ...

شوهرم خیییلی منطقیه همیشه ام حرف من بوده ولی این سری نمیدونم چرا لج میکنه

مادرشوهرمن از مادرشوهرتو بدتره من یه لباس میخرم اونم حتما باید بخره من آزمایش بدم اونم باید بره چکاپ ...

هه چقد حسود وبدبخت

شوهر منم واسه گوشی گرف میگ چرا بامن مشورت نکردی

به نظرم نرو..بهش بگو اصلا من هیچی..بچمون مریضه واقعا دلت میاد این همه راهو بیاد دوباره مشهد؟؟بچتون چ ...

پسرم ۵ ماهشه

بهش میگم درو قفل کن روم ولی من نمیتونم بیام

کوتاه نیا از حقن وگرنه تا آخر باید کنار بیای..سر هرچیزی باید بی چون و چرا گوش کنی و دم نزنی نکن این ...

بخاطر شوهرم هیچی نمیگم

بعدشم میشینه جلو نیم ساعت بعدش شوهرم برا دسشویی وایمستع خودم میرم جلو میشینم میگم بابچه پشت سخته

نه دیگه اونقدم پرروش نکن..درو قفل کن روم چیه؟؟مثه آدم بالغ و عاقل باهاش منطقی صحبت کن و دلیل بیار

من دیگ حریفش نمیشم باهام قهره الان چیکارش کنم خب

بخاطر شوهرم هیچی نمیگم بعدشم میشینه جلو نیم ساعت بعدش شوهرم برا دسشویی وایمستع خودم میرم جلو میشینم ...

کار خوبی میکنی..البته شوهرتم دلش نمیاد به مادرش بگه بره عقب..خب زشته..خود مادرش باید عقلش بکشه