2777
2789
عنوان

بیاید ببینید بد میگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 88 پست
کار خوبی میکنی..البته شوهرتم دلش نمیاد به مادرش بگه بره عقب..خب زشته..خود مادرش باید عقلش بکشه

نمیکشه دیگ خواهرمن بخدا نمیکشه

واسه عاشورا نذر گوسفندکردیم واسه پسرم ازالان میگ جگراش واسه من

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اینجوریه توام مثه خودش رفتارکن. بگو نمیام یک کلام ختم کلام..محکم باش

نمیرم بابا مگ دیوانه ام تازه دوروزه اومدیم

واضح حرفاتو به شوهرت بزن. بگو قرار نیس من و بچه ۵ ماهم بخاطر حسودی مادر شما عذاب بکشیم. توام اژانس مادرت نیسی که هر وقت دلش میخواد بهت میگه منو ببر. ما زندگی خودمونو داریم. یوقت مناسب ببرش الان وقتش نیس. 

واضح حرفاتو به شوهرت بزن. بگو قرار نیس من و بچه ۵ ماهم بخاطر حسودی مادر شما عذاب بکشیم. توام اژانس م ...

بخدا ماه پیشم رفتیم مشهد خرید واسه مغازه شوهرم دوروز بعدش گف قلبم دردمیکنه الکیا گرفت بردش

شوهرم کارش ساعت فروشیه بخاطر کارش ماهی یبا میره مشهدخرید

یاد ماددشوهرم افتادم . من و شوهرم عقد بودیم خواستیم بریم سفر مشهد . شبش بهونه گرفت که زنت اومده داخل خونه به من سلام نکرده . جنگی شددد خدااا.

منم بهش گفتم میخوایم پامونو از در بیرون بزاریم از حسودی داری جون میدی اینطوری میکنی . کاش میشد پاک بشه این خاطرات .

چه خوب هروقت رفت واسه مغازش خرید اونوقت ببردش دکتر. شما زندگی دارین. مگه جز شوهر شما کس دیگه ی نیس ب ...

هیچکس خوشش نمیاد ازش ازبس باهمه بدع

یاد ماددشوهرم افتادم . من و شوهرم عقد بودیم خواستیم بریم سفر مشهد . شبش بهونه گرفت که زنت اومده داخل ...

هیچوقت پاک نمیشه