2777
2789

واقعا داری بهش فک میکنی؟ به جهندم اصلا بذار فک کنه خیلی خوبه .

بذار تو دنیای خودش خوش باشه اصلا بیشتر داشته باشه ولش کن اصلا از ذهنت بیرونش کن انگار هیچوقت نبوده کیف کن با آدمای باحال اطرافت 😶

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

وقتی وارد جمع شد یکبار بلند بهش سلام بده بگو باز چته چرا همیشه انگار دپرسی .و بعد بهش بی اهمیت شو و هربار دیدش حسابی شاد و سرحال باش و باجمع بگو و بخند انگار وجود خارجی نداره

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون من تو زندگیم همه رو دوست داشته باشم و احترام بذارم برام مهم نیس کی بزرگتره کی کوجیکتر فامیل خودمه یا شوهر همیشه تو سلام کردن پیش قدم میشم احترام میذارم تا جایی ک احترام ببینم بی محلی یا بی احترامی دیدم دفعه بعدی وجود نداره برام مهم نیس اون طرف چ رفتاری میکنه نادیده اش میگیرم انگار ک اصلا نیست حرص هم نمیخورم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

والا به خدا نه ظاهر خاصی داره نه شوهر خاصی داره نه تحصیلات نمونه ای داره که بخاد باهاشون خودشو بگیره تنها هنرش این بوده که با وساطت پدربزرگش پسر خالش تو همون حدود 19-20 سالگیش اومده اینو گرفته

اینکه درک نمیکنم دقیقا فازش چیه و این حالات عرفانیش از کجا نشات میگیره منو ککشته  

درمقابل همچین آدمایی باید شاد بود کلا ازبین میرن حتی اگه ناراحتی تظاهربه شادی کن ودورو برتو شلوغ کن ببینه چقد هواداری داری نابود میشه. وصد البته شیک بپوش وشیک رفتار کنی هیچی ازش نمیمونه

تو مراسما و مهمونیا عمدا برو سمت جایی  که نشسته بعد یهو انگار میبینیش یه ایش بگو‌راهتو کج کن جا ...

اینکه خیلی ضایه و واضحه یکم نامحسوس تر باید باشه خخ اینجوری ک واضح میفهمه یه جاییمو سوزونده ک اینجوری شدم

زن عموی شوهرم همینجوره کلا ثبات شخصیت نداره،یبار محلت می‌ذاره یبار محل نمی‌ذاره و بی احترامی میکنه،من راستش اولـاااا ناراحت میشدم ولی الان دیگ محلمم بذاره دیگ از چشمم افتاده سعی میکنم هیچوقت یجایی ک هستیم اونا هم هستن روی صحبتم با اون نباشه،اصلاااا نگاش نمیکنم در عوض با بقیه میگم میخندم،فک کردن کین واقعا اینجور ادما!! اصلا برات مهم هم نباشه بنظرم خیلی بی تفاوت برخورد کن 

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

یکی دو بار جاریم و خواهر شوهرم تو مسافرت سر حسادت سعی کردن بی محلی کنن بهم مثلا با هم می رفتیم سرویس بهداشتی اونا دوتایی جلو میرفتن انگا ک نمیخواستن من باشم ، منم تا تونستم بی توجهی کردم اصلا ندید گرفتم سرم به کارم بود خودشون وقتی دیدن رفتارشان رو من تاثیری نداره و محل نمیدم میومدن سمتم . فک میکردن حالا حرص میخورم . اون خانم هم فک میکنه با این کار بقیه جذبش میشن اما بهتره محل ندی ندید بگیر

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

یکی از جاریام اینجوریه از اولش ک دیدمش اینجوری بود.۳ساله ازدواج کردم پا گشام نکرده هرازچندگاهی ابرو بالا مینداخت بیاین سر بزتین تا پاگشاتون کنم دگ😤😞در حد سلاموعلیک باهاش حرف میزدم از آدمای مغرور متنفرم ولی خیلی محلش نزاشتم چن وقته ک خیلی میاد دورو ورم تو مراسما میاد پیش من میشینه نظرمو میپرسه.بی محلی ومثه خودشون رفتار کردن بهترین راه حله

اینکه خیلی ضایه و واضحه یکم نامحسوس تر باید باشه خخ اینجوری ک واضح میفهمه یه ج ...

خب من همش همینقدر بلدم تازه فکر میکنم اینجوری هی میره تو فکر و حرص میخوره 😂😋

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان منتظر بودم تو پستت اولت ی چی بگی ک مستقیم تو رو نشونه گرفته باشه 

ببین عزیزم نمیدونم شاید این خصوصیت چندان جالبی نباشه ولی من به شدت به احترام نسبت به خودم و شخصیتم حساسم وقتی یه نفر در مقابلم اینجوری میکنه بی محلی میکنه و احساس خود کامل پنداری داره روانمو بهم میریزه خیلی بهم برمیخوره